I wanna be a platinum blonde..

Svårt  att skriva ett inlägg just nu..inte bara för alkoholhalten i fingrarna..vet inte vad jag ska skriva om kvällen..

Tror iaf att ölen jag betalade för tjejerna var billigare än det jag betalade för att stå vid black jack-bordet på 54:an..dum som vanligt..storförlust som vanligt (om jag inte går på bögklubb..då vinner jag..)

Efter en lång resa till en krog där vi kom in hamnade vi på Mango (ja utanför ön..jag vet normalt så fel)..och det var fel kväll..för damerna som var med..kom inte in på Anqor..då bestämde de sig för att splitta..och min glada kväll var över..tog två ensamma öl på Krönet..tänkte på alkoholist-tanten jag satt med i gathörnet för ett år sen..hon som hade en dotter som jobbade på Krönet..hon hade precis fått en övergångslägenhet (tror jag det heter), men tidigare på dagen hade någon snott hennes skor när hon låg och sov i Humlegården..KOL hade hon också..satt säkert där i en timme och talade med henne..hennes dotter jobbade på Krönet sa hon..

Lustigt att jag klarar av att sitta mer än en timme med en okänd alkoholisttant, men suckar så fort min alkoholiserade mor ringer..tjat idag igen..antagligen bara för att påminna om att hon fyller år på söndag..som om jag skulle glömma..jag är födelsedagsgurun i släkten...

Iaf..S & My drog..till olika pojkar..då var klockan inte ens tolv..jag kände ett stygn av något..svartsjuka? mja..mer sorgsenhet..S, slog nog egentligen huvudet på spiken...hon sa..du dejtar inte så ofta va?..
Dejtar? 1 gång sedan 98 typ..med Bambi uppe i Kramfors..det gav inget..nu? Vem skulle vara så dum?

S tyckte jag bara träffat hennes oseriösa sida än så länge..ok..den är iaf mer intressant än alla mina sidor tillsammans..men..jag vill ju lära känna alla hennes sidor..

Spelade bort en massa pengar på Black Jacken..inget att bry sig i..

Var det skönt att få dricka ikväll eller? mja..jo..alkoholen gled ner i halsen..och när S frågade varför jag snusade lössnus svarade jag: För att jag är man..

Min promenad Götgatan hem var inte den vanliga..istället för att bli på bra humör var jag på broder Daniel-humör..inget hjälpte..inte ens lövbiten på Läckergrillen..är väl så..ditchad...fan..får lära mig..inte försöka umgås med tjejer..går bättre utan..promenaden hem iaf..

Är nog lite förälskad i en blond tonåring..visste inte innan kvällen..nu är jag bara ledsen..helt plötsligt verkar det som om falukorv, makaroner & Sverige dansar och ler på femman hade varit en skön kväll...fan..som om..

Min fantasi är mitt största hinder här i livet..och om man hade hoppats på att den skulle kunna ge mig en möjlighet att skriva något fantastiskt (om så bara ett bra skrivet inlägg på bloggen) så tror man fel..min fantasi duger bara till att skrida på daggvåta ängar med vackra flickor..inget som kan fås ner på pränt..

Förstår inte varför jag trodde...jag har alltid varit dömd till singelhet..för 10 år sen pga av mig..nu..ja, också pga mig..men inte längre mentalt..nu fysiskt..

För fet, för ful, för dum, för feg..jag kommer aldrig ta ett första steg..möjligtvis om jag skulle vara omlindad av 14 stora stark..men antagligen inte ens då...

Helt plötsligt känns framgångarna på jobbet egala..vilket jag iofs alltid hävdat..fritiden är viktigare än 8-5...synd bara att jobbet är lättare...

Imorgon (senare idag) tänker jag bli full igen..schlagerkväll..alla är välkomna,,att någon ska hångla upp mig i brygga är givetvis för höga krav..men ett..du är bra Jerker efter 17 öl känns som om det behövs..nej, jag har inte fest, men Kenny..
Nu ska jag gå och vrida mig i sängen..försöka att inte fälla några tårar..fan vilken mes..hur kunde du ens fantisera om det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback