Jag andas, men jag lever inte...

Sitter och tittar på en repris av Superetta-matchen mellan Öis och Häcken..den har kommit 20 minuter in i första halvlek..den kommer sluta 1-1 sedan Häcken gör ett tveksamt mål på övertid..jag vet det..ändå tittar jag..förstå vilken häftig fredagskväll jag har..

Jag har strukit tvätt tidigare ikväll också..kl.23 på fredagar brukar jag stryka tvätt..det är sååå avkopplande...

Igår natt sov jag på soffan..istället för att gå och lägga mig som jag skrev i det förra inlägget tänkte jag titta lite till på tv..så jag somnade..så skönt..vaknade halv sex på morgonen..lite frusen..balkongdörren stod öppen..dags att kliva upp? näe..väntar tills klockan ringer..

Det enda som stör är varför jag hade på SVT24..vad fan kollade jag på halv två på natten då? Bytte till MTV och somnade om..slökollade på nyheterna och sporten..klev upp (ja, jag vet otroligt) och var på jobbet redan halv nio..hade fått för mig att jag inte hade så mycket på jobbet idag..jo tjena..kl.18 lämnade jag kontoret..men grattis..

Fick fel lön igen den här månaden..andra månaden i rad jag fått för mycket..förra månaden missade de en sjukdag..nu lyckades de dra 1 sjuktimme istället för 1 sjukdag..misstänker att HR gör det bara för att få träffa mig på tu man hand..sa det till henne..och varför inte..hon är ett par år äldre, men om man tar bort hennes, barn, man och att hon bor i Åkersberga är hon ett riktigt kap...

Tror jag tänkte skriva något tankeväckande när jag slog på datorn, men det är väck nu..skulle iaf vilja vara lyckligt kär en gång i mitt liv..

Kommentarer
Postat av: Vonsanponsan

Hm... i sommar kanske... Folk brukar ju kära ner sig då, har jag hört
:o)
Ut och blinka till flickorna :o)

Postat av: Jerk

..kära ner sig är ju inga problem..det är det här med det lyckliga..

2007-05-26 @ 13:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback