Malung FC vs SS Stockholm Södra 2-5 (0-2)

Något sent referat, men med tanke på hur mycket jag minns av själva matcherna annars, så blir det ungefär likvärdigt om än med lite distans på händelserna.. 

Trots avsaknaden av mer än halva truppen fanns det några tappra på Långbro, när domaren ville blåsa igång matchen (han är väl rädd att inte hinna hem innan rapport antar jag) var vi 4st som stod redo, när väl domaren blåste igång hade vi utökat skaran till 6st..kändes som ett lagom handikapp för gårdarna vi mötte (varför i helvete heter man Stockholm södra om man är gårdare??)..tyvärr visade det sig att det var ett litet väl stort handikapp.. 

Första halvlek bestod mest av att Bräcka stod på på mittlinjen och såg på när när mittfältet trasades sönder och backlinjen revs mitt itu...de få långbollar som letade sig upp mot motståndarnas planhalva togs alltför lätt hand om SSSS... 
Eller vi kan se det så här också, vi sprang så mycket vi orkade och försvarade oss heroiskt (ja även Bräcka, han stod inte bara och väntade på långbollar som aldrig kom), i halvtid låg vi bara under med 2-0 trots nästan konstant press mot oss...känslan var sån, men sanningen var väl att även vi hade några halvfarligheter i första.. 

Halvtid..
Nåja, det kunde varit sämre..bara 2-0..nu försöker vi sätta en boll.. Vi kliver ut i andra och gör mål..1-2..Bräcka (but of course..enligt de nya reglerna i laget är det bara han som får göra mål..)..tror Ante passade till honom..det känns nästan som om vi är på gång..då gör SSSS 1-3...och känslan är borta igen..fast deras målis verkar ganska skakig, så kanske det kan bli något mål till? 

Ante har tröttnat på att stå i eget straffområde och slå ifrån sig, så han fejkar slem i halsen och tvingar ner Jerk i försvaret..Jer bryter ett anfall slår en perfekt passning (en del som såg det hela skulle kanske kalla det panikrensning, men vi vet bättre..) som går till en helt fristående Bräcka som leker tittut med tre försvarare innan han gör mål...2-3...nu tror vi verkligen på en skräll..visst..de anfaller, men så jävla farliga är SSSS inte.. 

Så givetvis släpper vi in ett mål till 2-4...Kash får inte tag på bollen som går i vågor...gamnackarna börjar visa sig..nu blir det nog för tufft...Jerk rensar till hörna och lunkar sen mot eget mål..SSSS slår en kort variant, Jerk tar ett tveksamt steg mot situationen och 2-5 är ett faktum.. 

Till tröst får vi ändå säga att vi kämpade väl, men vårt hemmaspöke verkar fortsätta även denna säsong..2 matcher, 0 poäng och hemska 2-10 i målskillnad (jämfört med vårt bortafacit som är 2 matcher, 4 poäng och 7-3 i målskillnad..)..
MFCs mål: Bräcka 2
Man of the match: som alltid när vi är 1 man mindre kämpar kollektivet riktigt bra och som gammal gråsosse är det min plikt att hylla kollektivet, så Kash, Ante, Micke K, Thunberg, Jerk & Bräcka får allihop utmärkelsen den här veckan (så Jerk får det nån gång den här säsongen).. 

Den här veckan är det (som alla som läst vår älskade coachs mail redan vet) spelledigt. Nästa match går av stapeln 24 maj kl.19:30 mot Stockholm United!! 

Forza Malung FC!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback