Om inte jag fanns hur skulle man då veta vad uselhet var??

Höll på att försova mig i morse som vanligt..vaknade redan kvart över sju..åh..så tidigt..då kan jag sova ett bra tag till innan klockan ringer..sen var klockan halv nio..oops..stressmoment..borsta tänderna, duscha, raka mig..skippa frukosten och bara dricka två glas apelsinjuice..och så iväg..hade varit för retsligt om jag kommit försent för att hämta dotra på flygplatsen..

Fast det hade varit föga överraskande idag har jag excellerat i hur usel pappa man kan vara..öppnade iofs starkt med att ta med henne till Donken på lunch..vad vi gjort sen dess? Handlat på Ica..eeh..tja..vad hon gjort har jag i stort sett ingen aning om..jag har legat och sovit...hon slog på tvn..jag la mig på sängen för att läsa ikapp mig på Jaktnyheterna...sen är det en dimma..drömde någon sjuk dröm som jag nu glömt...jag vaknar till liv av att hon är i hallen och tar på sig sina skor..sedan säger hon jag går nu då...WTF!??! Ja, du sa ju att jag kunde gå ner till gården..eeh..ööh..okej..finns förhoppningsvis ingen sjuk pedofil i huset så..men du måste ha nycklarna med dig ner, så du kan komma in i huset igen..

Sedan lekte hon på gården i fem minuter innan hon tröttnade...hon fick inte upp dörren..jag fick gå ner och hjälpa henne in..så satt jag mig här..hon började rita...snart ska jag gå och slå in födelsedagspresenter till min mor och min storebror...jag ids inte åka upp till pingst..stannar här nere och går på fotboll istället..jag åker säkert upp någon gång i sommar..

Efter det måste jag nog laga mat..dotra började tjata för en timme sen..där gör jag iaf en god gärning..min mat..passar henne utmärkt..alltid älg..hon brukar komma in i köket lukta på det råa köttet och säga mmm vad gott det luktar...ikväll blir det älgbiff med klyftpotatis (ICAs), lite grönt och bea-sås..hon är snart lika fet som mig..

När jag sa att hon skulle följa med mig på jobbet imorgon jublade hon..???...människan är inte riktigt klok..

En av de första sakerna hon sa till mig var "Mamma sa att vi skulle gå på fotboll du och jag"..översatt från dotter-språket betyder det "Pappa, jag vill se på fotboll och du kommer att dö om vi inte går på någon match"...jag kunde inte vara mer stolt...

Om Angies mor läser det här tycker jag att hon ska fortsätta försöka övertala sin dotter..

Kommentarer
Postat av: S

äh kom igen icas klyftpotatis? hur jobbigt är det att göra sälv?:p

Postat av: Jerk

på tok för jobbigt iaf den här gången..min dotter har en förmåga att dränera mig på energi :)

2007-05-17 @ 23:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback