Söndag..en dag i slöhetens tecken..som vanligt..

En konstig bakisdag..måste druckit för lite igår..kände mig inte sliten på något sätt..men tog det lugnt ändå..försökte läsa ikapp mig på alla magasin som samlats på hög..slökolla på formel 1 och sedan på Elitloppet..

Kom tillbaks minnen..när jag var ung spelade jag in året då Mack Lobell vann..mitt starkaste minne från tiden i sthlm är när jag är på någon fest på en båtklubb med en kompis..är vaken och dricker hela natten..hem till honom i Solna och somnar precis innan det startar..när jag vaknar till liv igen har jag spillt ut en öl över hans soffa och missat själva loppet..att jobba dagen efter var inte roligt efter den maratonfyllan...

Var duktig nog att skippa pizzan och istället laga köttfärssås och spagetti..nu har jag matlåda i tre dagar...duktig Jerk...träningsväskan är packad också..hoppas bara att jag verkligen tar mig dit imorgon...

Talade med dotra på telefonen..hon pratade riktigt länge...hennes mor ringde upp sedan..jag får hämtning från flyget..skönt..min älskade dotter...när hon frågade hur det gick igår..efter att jag berättade att jag varit och sett Bajen..och jag svarade att Elfsborg vann sa hon bara "Typiskt!!"

Fick aldrig tag på min mor, så hon fick ingen gratulation på Mors dag...hon får skylla sig själv som inte kan hålla sig hemma..

Nej..ska kanske läsa lite fler tidningar..har inte riktigt någon skrivlust just nu...sitter mest och funderar på om jag ska byta presentationsbild..har haft samma sedan starten..

En sak till kan jag bjuda på..vinsten jag fick när jag vann tipstävlingen på festen hos Kenny för ett par veckor sedan..

Titta och njut (försök blunda för mina b-kupor..)...
image26

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback