Stop being obese and unhappy

..känns bättre nu...förutom att jag inte förstår varför jag är vaken? fick jag inte sova mer än 4 timmar "inatt" eller?

Att fälla tårar då och då är väl ganska nyttigt..fast den här gången fruktansvärt onödigt..lite väl mycket dramaqueen av mig..får väl skylla på att det var upptrappning inför schlagern (ja, jag är schlagerfjolla..resten av året lyssnar jag på kvalitetsmusik som Viktoria Silvstedt, men just den här helgen förälskar jag mig i olika storheter från gamla öststaterna..)

Undrar om det är för tidigt att redan börja dricka? Hade jag varit 18 (vad jag önskar att jag var det igen..) hade jag nog varit igång..min första riktiga lägenhet delade jag med Svampen..vi flyttade in i en trea när jag slutat fyran på teknisk..han brukade väcka mig med öl på sängen..så vackert..så romantiskt..

Nu är det aldrig någon som väcker mig..

Ska gå på bolaget nu..sen försöka sova igen..känner mig fruktansvärt trött, men ändå inte som om det går att sova..måste reclaima min promenad sen..jag ska fan inte ha ledsamma minnen längs Götgatan...fan..promenaden började så bra igår..slängde i mina sista slantar till den hemlöse..pratade lite snabbt med honom..sen gick det bara utför..

Idag..hockey-VM sedan schlager...inga tjejer ikväll..jag blir bara ledsen sen..får upp hoppet en vända, sedan krossas det..

Nu när jag är nykter igen så inser jag ju att jag har gett upp...seriöst..jag försöker inte ens..kunde lika gärna flytta upp till skogen och hångla med träden...hm...nu är jag på mitt förlorarhumör igen..det goda inspirerande humöret från jobbveckan är som bortblåst..tänk vad lite mycket alkohol och en vacker dam kan göra för det...honey I'm home..nu stannar jag här resten av sommaren...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback