Tax är ju en fin liten hund...

Min miserabla lillebror har inte gjort sitt jobb..så återigen kommer jag få göra fel på min deklaration...*mutter mutter*..nåja..nästa år..då ska den bli korrekt..det var så nära i år..

Nej, det gör ingen skillnad skattemässigt eller så, det handlar om utgifter jag haft för min "passiva näringsverksamhet" , läs lantbruksfastighet, några år bak i tiden..gör egentligen ingen skillnad innan jag säljer lite skog så..

Kommentarer
Postat av: gina

Haha, vad kommer din skog upp i för skogskubikmeter/ha? Och vilken bonitetsklass ligger den i? (Såhär trottoarbönder emellan)

2007-05-03 @ 23:49:37
Postat av: Jerk

ööh..va? det enda jag vet är att det är ca 10 hektar skogsmark på fastigheten..sen lite åkermark och ett hus, som eftersom åkermarken ligger mellan huset och tjärnen inte är strandtomt utan endast har strandnära läge :)
Bonitetsklass?? Jag förstår ingenting..tror det skulle behöva gallras snart men annars..jag är nog en värre trottoarbonde än vad du är :)
Vet du vad som hänt med Vonsan förresten?

Postat av: gina

Hihi, har stött på begreppen på jobbet, har ingen aning om hur bra "min" (läs mammas dödsbos) skog är.. pappsen sköter om det hela, ville bara stajla lite nu när chansen erbjöds ;)

Hade tänkt fråga dig om Vonsan - jag har ingen aning. Plötsligt är bloggen bara putz väck. Saknar henne verkligen!!

2007-05-04 @ 22:15:10
Postat av: Jerk

ok..jag du stajlade verkligen :)..jag och min bror sköter väl i princip inte alls om skogen så..
Helt sjukt..jag går ut och super en kväll sen har hon tagit bort bloggen..jag saknar henne också..fast jag som Våg låg långt ner på hennes lista :)

2007-05-04 @ 22:33:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback