The tide is high...

Har i princip lugnat ner mig såpass att jag kan släppa att Martin Hansson är en sopa..då kommer jag hem från krogen alldeles för tidigt och ser att reprisen på matchen går på sport-expressen..så nu tycker jag illa om Hasse Backe också..
Mitt egna försök att spela in matchen gick väl ganska bra..fram till den 89:e minuten då videobandet tog slut..suck..

Utekvällen var..tja sådär..fick i mig tre Heineken innan jag gick hemifrån...tog en 150g ostburgare på Läckergrillen..tog ut lite pengar..tuben till Kungsträdgården..höll uppe dörren åt två damer som den gentleman jag är och gick sen in på Fridays...satt hur skönt som helst..drack en öl..sen började öken..Limpe var hungrig, så vi gick till Max..sen siktade vi på Undici..kö...skippade det..Hotellet kanske? Kenny har jeansshorts..no dice...hatar Östermalm..tuben hem till Söder och Ljunggrens..tar en evighet innan första ölen (på tre timmar har jag druckit en öl..)...den andra kommer snabbt..den tredje hinner köpas innan mina bordskamrater druckit ur sin första...många vackra damer..vi diskuterar bajsskrapa..den nya revolutionerande uppfinningen istället för toalettpapper..fast Kenny har inte tänkt på damerna..hur ska de torka snippan??
Träffar Kash där..ska presentera mitt sällskap och inser att han redan känner alla..alla vid bordet har spelat några matcher i Malung FC..Johan Glans och David Batra är där..motstår frestelsen att gå fram och dra dåliga vitsar..Martin hämtar ett par tjejer..jag inser att jag älskar tjejer med stora runda örhängen...det är något med dem..det är vackert..min drömtjej borde alltså vara en tjej med stora runda örhängen som talar stockholmska..

Ljunggrens stänger redan kl. ett...ut på Götgatsbacken..Martin är tråkig och vill hem..Limpe likaså..Kenny låtsassupporta mig i vidare fylleslag, men föreslår att vi ska gå Götgatan ner..finns inga treställen efter Medis..pisspaus på Gotlandsgatan..framme vid Metro tycker han att det inte är värt det..att gå in och ta en öl..de stänger ju om en halvtimme..in på Donken och McFeast och Co..mest för att få en ny Donken-påse...att ha matlådan i..hem..se reprisen på Bajen-ellos...hata Backe..läsa bloggar..skriva obskyra kommentarer..skriva det mest ointressanta inlägget i den här bloggen sedan det förra..somna sexuellt frustrerad..lätt gråtandes eftersom jag aldrig kommer att träffa kärleken..

Har ni haft en lika lyckad lördag?

Kommentarer
Postat av: Susfu

Jag var på söder igår, åkte förbi Läckergrillen (och tänkte på dig) vid elva, en sväng förbi Kvarnen men där var det kö så vi satt på deras uteservering på torget istället. Jag blev upphämtad i bil vid halv ett vid Björns trädgård. Risken kanske finns att vi sågs...
Kram

Postat av: Jerk

Så nära, men så långt borta..vi kan inte ha setts..jag gick av tuben vid Slussen och så direkt till Ljunggrens, sen när de stängde kl.1 först då rörde jag mig neråt Medis..
Tycker att det är sött att du tänkte på mig, men att bli associerad med Läckergrillen kanske inte är någon hit ;)
Nästa gång får du hälsa på..bor 50m därifrån..

2007-05-27 @ 13:12:11
Postat av: Susfu

associationen kommer från att du har berättat att utekvällar oftast inkluderar ett besök där. Hade aldrig sett den tidigare så det blev en liten aha-upplevelse.
Och hälsa på... osäker på om jag törs
Kram kram

2007-05-27 @ 18:48:10
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

jag är ganska ofarlig..så det är inget att vara rädd för... :)
Hm..den gjorde ju det igår också..åt en burgare på väg ut :)..jag borde fundera på minamatvanor kanske..det positiva är att jag börjat småprata med han som jobbar på lördagskvällarna..om det nu är positivt att vara stamkund på ett snabbmatsställe..höll mig undan pizzan ikväll iaf..

2007-05-27 @ 22:56:23
Postat av: Susfu

är nog mer mig jag är rädd för.
Hamburgare är gott. Jag har i alla år sagt att jag inte gillar hamburgare och pizza, och jag gjorde verkligen inte det förut, men nu älskar jag det. Det syns...
Kram kram

2007-05-27 @ 23:26:43
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

du får gärna utveckla det där om du vill..på vilket sätt du är rädd för dig menar jag..
det är problemet med att älska skräpmat..nu är iofs inte själva hamburgaren något problem..men allt till den..jag är bara glad över att jag väldigt sällan köper chips eller godis nu för tiden..kunde jag sen lära mig att uppskatta morotssallader också så..

2007-05-27 @ 23:42:17
Postat av: Susfu

Jag har bara ett självförtroendesjunk som är lite väl häftigt just nu, och det brukar jag kompensera genom att bli kaxig eller en pajas. Är rädd för att träffa folk.

2007-05-28 @ 15:45:05
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

ok..what the hell..jag kan nog ta sånt..jag går ju till jobbet varje dag (visserligen efter att ha odlat lite ångest först men..)..så det är nog lugnt.. :)

2007-05-28 @ 16:21:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Susfu

Ångest ja... fan vad jag hatar att ha ångest =(

2007-05-28 @ 17:52:50
URL: http://susfu.blogg.se
Postat av: Jerk

mm..i mitt fall är det ju egen förskyllan..jag vaknar utan ångest..sen lyckas jag odla fram den så jag blir kvar i sängen..speciellt på måndagar..gick jag upp direkt klockan ringde skulle jag slippa det..smart Jerker..vi kan ju prata om vår ångest och odla tillsammans ;)

2007-05-28 @ 18:04:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback