Tisdag, dags att supa..

Den sista dagen som chef (av 3) går mot sitt slut..jag har inte gjort något av värde, även om jag försökte piska in lite management by fear hos innesälj idag..fast de skrattade bara..skratta på ni när jag ger er 0% i lönehöjning..måste skynda mig med det..

Inte har jag fått skriva på något heller..ingenting som kan ge mig sparken..vad är det för nytta med ansvar om man inte får skit för det sen? Då kan det helt plötsligt verka lockande..joo..chef..lite utvecklingssamtal med arbetarna, lite team-building..såna grejer..lite sparka obekväma personer (läs ej 22 och blond)...ingenting sånt nu..trist..

Träningen igår var ju lysande..nu är jag stel i halva kroppen..fan, så länge har jag inte vilat från den..lustigt nog är det enda stället jag inte känner av ryggen..den som alltid protesterar under passet...nåväl..eftersom jag tränade igår kan jag dricka öl idag..ska på Läckerbiten och träffa ett par gamla kollegor..blir öl och plankstek..eller öl och hamburgare..svåra val för en flohabba...

Flyget till Skåne är bokat också, så nu ringer väl dotras mor när som helst och säger att det inte funkar den tiden..men ner ska jag..min skånske kollega sa precis att jag behövde en parlör..men jag låter nog dotra översätta..

Fan..börjar känna stridslusten lägga sig inför lönesamtalet också...så här gör de jämt..ge honom lite mer ansvar..se till att det görs i så pass god tid att han hinner svalna av innan lönesamtalet..sen sitter jag där och tar emot..jag är en sån häringa lönemasochist tror jag..måste skärpa mig..i år ska jag fan ha argument...fast iofs..jag behöver ha lite mer kött på benen angående min säljroll tror jag..vad jag har för ansvar och så..sen maila sif..få tillbaks att du borde tjäna multum mer..i slutändan får jag mer än 2%, men ligger fortfarande 3-5 tusen under SIFs statistik..det är antagligen jag som sänker den..annars skulle median vara betydligt högre..förlåt alla SIF:are...

Klockan går sakta när man väntar på att få dricka öl..är nästan sugen på att få ta lite Elch Blut som står på bordet..en present från en kollega..bra att ha när allt går överstyr..lite 32% lingonvodka..

Hångla upp någon i brygga hade också varit nice..

Kommentarer
Postat av: E

Jo, det hade sannerligen vart det. Nice, att bli upphånglad i brygga

Postat av: Jerk

tja..du är ju bara 17 mil bort..varför inte ;)
Eller har du utseendekrav?

2007-05-22 @ 23:12:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Louise

Du får väl komponera din egen stil att att de kan börja prata om Management by Jerk sen! ;-)

2007-05-23 @ 08:14:21
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Jerk

Management by Jerk..tycker det låter bra..kanske ska bli en streber och sträva mot chefsjobb :)

2007-05-23 @ 11:39:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback