Fredag, utan alkohol..

Det är nu mer än två veckor sedan jag drack något med alkohol..innan dess var det också lite mer än två veckor..då blev det iofs ganska rejält..för två veckor sedan var det inte så farligt, jag var mer berusad av 158.5 cm skönhet...

Grejen är att jag inte riktigt kan se när jag ska dricka nästa gång...kommer jag att hålla mig toknykter fram till julafton? Jag vet att det kommer slinka ner whisky då och att jag kommer vara drängfull på juldagen (fast jag vet inte var jag kommer vara..byn eller skogen..)..

Men fram tills dess...ska jag inte festa alls? Jag har inga planer för det..jobbets julfest blir liksom förra året i januari (vilket för mig suger eftersom jag hade tänkt ta det helvitt i januari och februari..för att låta träningen verkligen ta..)..det är sanslöst..det är företaget i ett nötskal..är jag den enda som hellre har festen i december? Nu blir det ett ställningstagande i januari huruvida jag ska bojkotta eller bryta en vit månad..av princip går jag inte på fester nykter..det blir aldrig roligt och jag tröttnar ganska snabbt..i ungefär samma takt som promillenivån höjs..

Det är väl inte omöjligt att de lyckas ta festen på en torsdag iofs..då är det lätt..torsdagsfester bojkottar jag redan..och sen får jag skit för det..för vaddå? Jag tänker inte sänka min flextid för att andra inte vill ha fest på fredagarna..torsdagsfesterna är alltid likadana..jag är kvar till sist och rejält berusad..när jag kommer hem ställer jag klockan så sent det går för att ändå hinna i tid till jobbet, när jag vaknar av alarmet slår jag av det och tänker "det räcker om jag dyker upp till lunch"...oftast ringer jag chefen ett par timmar senare och säger att jag skiter i att dyka upp..så är det, min karaktär är inte den bästa när det kommer till alkohol..jag tycker om alkohol och blir pigg av det..

Ser inte bättre ut..det blir ganska vitt för Jerker..till skillnad från vädret i sthlm..vilket passar mig bra..det räcker om snön kommer till jul och sen försvinner lagom tills jag kommer tillbaks från semester..snö i stockholm betyder ändå bara slask..novembergrått och duggregn passar bättre till min gå och dö-musik i mp3an och melankoliska läggning...

Kommentarer
Postat av: KAJSA

LUCIA?!

Postat av: Jerk

Nja, då slutar det bara med en komma in till jobbet vid lunch-dag igen..jag har ändå ingen lust just nu..

2007-12-01 @ 00:39:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback