Gyllene morgon my ass..

Måndag morgon klockan sju.. alarmet på mobilen ringer och Jerker skuttar (nåja) upp ur sängen, slår på tvn och lägger sig i soffan för att se på nyheterna..

Kvart över sju..Jerker tar tag i livet och kliver upp, trots endast 4 timmars sömn, borstar tänderna, duschar den voluminösa kroppen, klär på sig och brer frukostmackan..

Kvart i åtta..Jerker går ut genom dörren denna arla måndagsmorgon..

Fem över åtta..Jerker lyckas hinna med Akalla-tåget innan dörrarna stängs..

Tio över åtta..dörrarna stängs aldrig?? Vagnfel vid Fridhemsplan, var god gå till ersättningsbussarna..

Fem över halv nio..Jerker funderar på att vandalisera busskuren utanför Åhlens eftersom det inte kommer några ersättningsbussar, han funderar också på hur man mordhotar någon utan att bli polisanmäld..

Tjugo i nio..Jerker går ner i T-banan igen..den här gången hinner han precis till Akalla-tåget innan dörrarna stängs..skönt, sittplats finns det också..

Tio i nio..utslängd i Västra skogen eftersom tåget tas ur trafik..nästa tåg kommer..Jerker får stå..lätt att sova då..Jerker tror han har kommit på ett sätt att mordhota..han funderar också på att köpa en bil och i så fall ska det vara en riktig miljöförstörare..den ska gå på tomgång utanför SL-chefens hus..ständigt..

Fem i tio..Jerker inser att hela dagen är förstörd..och att han lika gärna kan gå och lägga sig igen..samtidigt inser han att det är hopplöst med mordhotet och ger upp det hela..men han undrar fortfarande hur SL ska kompensera för de 45 minuter som de snott ifrån honom, som han måste jobba in..låter Jerker det sjunka in lite så inser att så här är det att vara löneslav i en moderat värld..din tid stjäls..frågan är varför han är så förvånad, hela förra veckan var ett långt misslyckande hos SL när det gäller tider..egentligen..hela 2000-talet har varit ett långt misslyckande för SL och samtidigt har SL-kortet höjts med ca 200 spänn (tror jag, orka kolla fakta)...lysande, väldigt lysande..

Prognos för framtiden: Jerker ser fram emot det nya betalsystemet som ska komma 2009, lustigt nog sammanfaller det med tidpunkten för hans första hjärtinfarkt..tack SL!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback