Jerker verkligen sig själv igen..

Det är alltid lika skönt att vakna utvilad och färdigsovd...det är också alltid lika oskönt att upptäcka att det är måndag och att jag glömt slå på alarmet...klockan var tio över tio..lysande..

Eftersom jag försov mig så pass så fuckade planerna om att göra revolution och ta över Sverige från moderaterna upp sig rejält och jag får skjuta på det en vecka till..nästa vecka då jävlar..

Nu känner jag mig hungrig och stressad...och det blir mycket bättre av att sitta här och blogga istället för att ta hand om arbetet..nåväl...måndag förmiddag, dags att göra ett litet ryck innan lunch...

Jag känner mig som ett stort hån mot de stackars arbetslösa som sliter och sliter för att få ett break utan att lyckas..själv gör jag uppenbarligen mitt bästa för att inte sköta mig..ständiga försovningar...långa luncher, surfa lite då och då..och allmänt less och grinig...

Kanske inte är så konstigt att det var ett tag sedan jag blev månadens anställd...

Kommentarer
Postat av: Glimra

Kan man inte ta över sverige från moderaterna på tisdagar? är det enkom en måndagssyssla? haha.. hör av dig om du behöver hjälp.

Postat av: beerbelly

Känner likadant ibland. Tror inte jag blivit månadens anställd någongång iofs..

2007-11-05 @ 22:04:21
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Glimra: Det känns som om det behövs en hel arbetsvecka till det och jag vill gärna få avslut på fredagen, så jag slipper ha det över mig hela helgen..jag hör av mig när det behövs :)
BB: Jag har det, 1 gång, men det var länge sedan nu..tror det var mer för lång och trogen tjänst också..

2007-11-05 @ 22:31:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback