Movie star oh movie star..

Den däringa gruppdiskussionen var...eeeh..spännande..det var så uppenbart att jag inte var i närheten av att vara lika chokladkonnässörig som resten av gruppen...min osofistikerade smak sträckte sig till lösgodischoklad..vilket övriga förkastade...när de börjar snacka om lite "finare" choklad, sån som man har vid bjudningar kände jag mig malplacerad på riktigt..

Det är ganska tydligt att jag var den som representerade sällanköparen ikväll..nåväl...jag fick iaf in att de däringa  figurerna i mjölkchoklad hade jag antagligen köpt, men när ungarna lekt klart med dem får man sanera soffan..

Nåväl, jag var ganska tyst, de andra hade nog starkare åsikter än mig i ämnet..och om sanningen ska fram..jag köper sällan godis, även om det då kommer med chokladbitar är det kanske inte en av mina starka sidor..choklad alltså..

Vi mobbade totalt ut mjölkchokladen, ni vet den runda som finns i rullar..den skulle de prompt ha med i varje påse..ingen av oss ville ha den där..lite som en kristdemokrat...

Ändå..300 spänn rätt ner i fickan och en påse med olika chokladsorter..ingen 200 grams påse...mer av storleken konsumkasse..jag kommer spendera resten av året med ett rejält pizzafejs och bruna fingrar..

Tydligast kan jag demonstrera vad som hände när jag kom hem..vi fick en smörgås när vi kom dit..riktigt god, men kanske inte en full middag för en klump som mig..kom hem..däst av all choklad jag ätit..inte hungrig..ok, skippar middag...nyss blev jag hungrig, valet jag hade var att laga riktig middag, äta upp min frukost för imorgon eller öppna en av påsarna...som ni förstår är det på tok försent för att ställa sig på spisen..kvar fanns det två alternativ..ganska klart vad jag valde?

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Det låter som en hård kamp men gissar att chokladen vann? :)
Riktigt najs med betalt och choklad. Skulle inte gynna min hydda men ändå. Visst blir man finnig men jag är osäker på om choklad är så onyttigt egentligen.

Postat av: Jerk

Jag kommer nog vara övertygad om att choklad är onyttigt när jag ser hyddan efter att den där påsen är slut..ok jo, chokladen vann :)

2007-11-12 @ 23:05:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Jag älskar choklad ;)Spar lite till mig :)

2007-11-12 @ 23:35:30
URL: http://inteforintett.blogspot.com
Postat av: Blue

Hmmm, choklad är gott.... alldeles fööör gott.

2007-11-12 @ 23:41:36
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Nat: Jag lovar..det finns så mycket att jag inte vill ha allt..vi åt ju choklad under tiden också..
Blue: mmm..gissa märket som var uppdragsgivare :)

2007-11-13 @ 01:10:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Mmmmmja jag gissar på Mmmmmmarabou då.... fick du några helnöt med??? tjing för dom isåfall... hihi

Ääälskar den chokladen. Är faktiskt beroende av den chokladen. Misstänker att du fick smaka den nya med nonstop också
Ingen kommentar på den.....

2007-11-14 @ 00:33:32
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

Nja..fick inga chokladkakor..fick lite nonstop, bites, neverstop och sånt..det är för mycket iaf..jerker fetare snart :))

2007-11-14 @ 00:39:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback