Ryktenas man i koncernen..

Jag glömde berätta, det är en Schweiziska uppe hos oss i ett par dagar, det är något sorts seminarium hon ska vara med på..hon kom fram och hälsade på mig med orden "I must come and say hello, I still remember you from last time I was here 3,5 years ago..You're the moose hunter"..jag såg ut som ett frågetecken..eeh va? Försökte febrilt fundera på vem det var..efter ett tag trillade poletten ner..ja, vi var på La Piazza och käkade, samt drack en massa öl va? Precis..

Jag håller på att skapa mig ett rykte i koncernen..det borde man kanske redan har gjort när man varit på ett jobb i 7.5 år, men koncernen har iaf ca 2500 arbetare...de engelsmän och amerikaner som var med senast jag var i Schweiz torde också komma ihåg mig..
Min och Phillips krogrunda i St Gallen är legendarisk..5 CHF drinken..jag var hemma vid halv fyra, fyra på morgonen..klev in rejält bakis på kontoret för att säga hejdå till kollegorna (lyckligtvis inga möten den dagen, bara ett flyg att passa), bakfyllan gjorde att jag skippade rundturen i Zürich som jag tänkt ge mig ut på..
Sandro, han sa till Maya som var hos oss ett par månader i höstas att om du ser någon som halvligger på stolen är det Jerker..undrar om han kommer ihåg Hot toddyn som vi drack?
För några år sedan hade de ett Key account möte i Schweiz, där diskuterade de min frisyr och att jag precis klippt mig..
Glen från Inc. beskrev vad han gjorde efter att Red Sox vunnit World series 2004 "As you can imagine, the corks popped immediately following the last out of the game...I think I feel like you did in the basic training (haha)"..det var dagen efter jag suttit i hotellbaren till halv två och sen varit tvungen att ta taxi till kontoret eftersom jag försovit mig..

Stefano hade grillfest i Täby en gång, den slutade med att jag körde buss och han bäddade ner mig på verandan efter att jag pimplat whisky utan dess like..

Så, de flesta vet vem jag är nu..en trött slusk som sällan klipper sig...en råbarkad jägare med en törst utan dess like..

Jag är ganska nöjd..jag har ett rykte iaf..många inom koncernen vet vem jag är..nästa steg borde vara att bli känd för att göra ett bra jobb, men jag vet inte om jag någonsin kommer ta det steget..det är trots allt lite roligare rykte jag har nu...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Haha kul läsning. Låter som du får bjuda ut henne på käk igen?

Postat av: Jerk

Bjuda ut? Här bjuds inget, hon tjänar mer än mig :)..näe..de drar dessutom ikväll tror jag, hon var ute och käkade med några andra från jobbet igår, när jag satt och jobbade *muttermutter*

2007-11-15 @ 13:33:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Okamratligt :)

2007-11-15 @ 14:17:17
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback