Till veckan...då jävlar..

Fredag..och lön..det borde vara dags att supa, men av någon märklig anledning är jag inte sugen på det..annars brukar fredagar på jobbet vara väldigt bra katalysatorer för en drängfylla..verkligen konstigt..

Håller mig nog nykter i helgen (alltså, någon kan ju ringa och fråga..då brukar jag hänga på..då vaknar öltarmen till liv och Jerker står utanför Donken kl.4 med nedsölade byxor och en McFeast i näven)...tråkar ihjäl mig lite..lite innefotboll..lite tvätt..lite..borde skriva städning, men jag ser det inte riktigt hända..jag är verkligen inte alls sugen på det..kanske försöka dammsuga iaf...tror inte det blir någon större ansträngning trots att jag ser hur mycket köksfläkten skulle behöva lite omvårdnad..men gud så tråkigt..så tråkigt att jag nästan blir lite sugen att vara moderat och betala för att någon annan ska städa upp skiten..sen kollar jag på kontoutdraget och inser att jag inte är särskilt moderat och det får vara..

Kanske läsa lite jakttidningar till helgen också..jag vet, ni är verkligen avundsjuka på mitt spännande liv..verkligen..få lever på eggen som Jerker...

En sak jag kommer göra är längta ihjäl mig på sötaste 158.5 cm...hon har flytt East side över helgen och kan hittas där solen inte skiner...yup..västkusten..

Jag skippade träningen igår också..jag kommer inte riktigt ihåg varför, men jag är övertygad om att jag hade en riktigt bra anledning...för inte kan det vara så att min lättja satte stopp??

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Det är aldrig fel med ett par öl. Jag ska hem i helgen
hade försökt hetsa dig annars. Ha en bra helg trots saknad.

Postat av: Jerk

tur du drog hem då..så kanske jag får råd med julklapp till lillebror :)

2007-11-23 @ 14:14:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Hehe lillebror blir skyldig mig alltså :). Låter bra. Är rätt skönt med en lugnkväll hemma någon gång med. Får inte bli en vana bara ;)

2007-11-23 @ 14:57:38
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: ema

Var tog det utlovade stackars-mig-kvar-sist-på-jobbet-inlägget vägen? ;)

2007-11-24 @ 13:32:56
URL: http://emas.webblogg.se
Postat av: Jerk

BB: yup, lillebror är skyldig dig..
Ema: eeh, chefen var ju kvar och jag gick hem redan kl.17...om två veckor kommer det garanterat ett.. :)

2007-11-24 @ 16:47:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback