Torsdagssuck..

Ibland undrar jag varför jag ens försöker..varför?? Varför kliver jag överhuvudtaget upp ur sängen? I morse lyckades kliva upp i tid, men kroppen orkade inte mer än lägga sig i soffan och nästan lyssna på nyheterna, sen dog den igen...släpade mig iaf upp till kvart över åtta..hyggligt, då finns det en chans att hinna till jobbet i tid..

Fick sms från sötaste 158.5 cm i denna värld..det börjar kännas som om dagen trots allt ska bli bra, får ett leende på läpparna när jag läser det..

Vaknar till i verkligheten igen, just ja..jobb..brer frukostmackan, struntar i ett packa träningsväskan (fy Jerker, jävla slapptask..fortsätt vara fet du)..kommer ihåg att hörlurarna på mp3n kukat ur och den högra är glapp..tryckar bara in den vänstra i örat och ser ut som någon såndär handsfree-tönt som försöker verka viktig..

Ner i tuben..missar precis ett tåg eftersom jag vägrar springa..nästa om en minut..kan gå bra detta ändå..

T-centralen...pga tidigare vagnfel är alla linjer på den blå linjen försenade..märker det..står länge och väntar..till slut kommer tåget..placerar mig som vanligt bra på plattformen och får en bra plats (vilken närig typ jag är)..slumrar till en vända..kroppen fortfarande trött..vaknar till när föraren säger att tåget bara går till Hallonbergen..wtf? Kliver av vid Näckrosen med tusen andra..väntar i några minuter på nästa tåg..6 vagnar..får gå i rask takt mot mitten av plattformen..får stå upp..varför?

Varför klev jag upp i morse? Ser inte hur denna dag ska kunna bli lyckad på något sätt...

Edit: Det är givetvis inte så enkelt att det bara var hörlurarna..ett inköp på lunchen vittnade om att jag vackert får skaffa en ny mp3-spelare...ännu mera suck..och nyss diskuterade vi materialdeklarationer..harakiri-suck..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Det är helt enkelt inte meningen att man ska jobba. Hoppas fortsättningen blir uthärdlig ändå.

Postat av: Jerk

Nja..fortsättningen är lika jobbig den..funderar på att flexa ut tidigt idag bara för att slippa vara här..samtidigt skulle jag behöva timmarna för framtida nöjen..såsom ett dotterbesök nästa vecka och för att slippa bränna semesterdagar hela julen..

2007-11-22 @ 14:07:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Lillebror

Tja, det är synd om dig du. Hade du varit lika smart som mig hade även du jobbat statligt och på så vis fått för lite betalt för ett jobb du ändå inte utför.

2007-11-22 @ 16:01:11
Postat av: Jerk

Det är kanske är mest synd om dig eftersom jag nu måste köpa ny mp3-spelare vilket givetvis kommer avspegla sig i hur mycket pengar jag har att köpa julklappar för, men kom ihåg det är inte värdet på klappen som är viktig, det är tanken ;)

2007-11-22 @ 16:04:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Lillebror

Tja, om det bara är en tanke du vill ha till jul så ska jag se till att hela familjen ger dig det :)

2007-11-22 @ 19:02:08
Postat av: beerbelly

Hehe jobbigt det vände för jerk där. Hoppas du får en bättre kväll än dag också.

2007-11-22 @ 19:10:57
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback