Walk my own way..

Vi är med i en tävling på jobbet (tappa trampet)..det är två olika lag på kontoret..eftersom samtliga deltagare är muppar förekommer det glåpord och ständiga misstankar om fusk..alla misstror alla..det är precis som det ska vara..

Tävlingen går ut på att man ska gå till Berlin..för att komma fram i tid ska man i snitt gå 10 018 steg/dag..
I lördags fick jag ihop 3500 steg..igår toppade jag det med att få ihop 3300 steg, trots att jag gick ut för att köpa snus och dammsög..

Jag tror inte det dröjer länge innan jag får straffträning i mitt lag..jag saggar ner oss totalt..vår lycka just nu är att en av deltagarna i det andra laget precis har fött ett barn med kejsarsnitt..och innan dess var hon alltså höggravid..just nu känns det väldigt bra att jag skippade träningen igår...

Men som sagt, för att jag ska komma upp i snittet krävs det nog att jag går hem från Kista idag..synd att man inte får räkna in ilska över SL i det här..då hade jag legat väldigt bra till..

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Vad fjolligt, Ska man gå till Berlin ska man väl inte stå och trampa runt i fjollträsk. Ut med er på motorvägen och börja gå! Skulle nån vingla lite och bli överkörd får ni säkert en ny trevlig arbetskompis när ni kommer hem till firman som konkat för personalen inte vet när det är dags att ge upp och sluta försöka vinna.

2007-11-12 @ 12:04:48
Postat av: Jerk

Skrev han som sitter i en bil hela dagarna.. ;)

Postat av: lillebror

Jag jobbar faktiskt som kundmottagare på företagscenter! ...med andra ord 1:e kaffekokare, 1:e lysrörbytare samt vara mannen som tydligen kan allt då alla frågar mig om allt möjligt.

2007-11-12 @ 16:27:42
Postat av: Jerk

Jag ber om ursäkt för mitt klavertramp..du har i princip samma jobb som mig med andra ord..fast jag kokar inte kaffe..jag plockar i och ur diskmaskinen :)

2007-11-12 @ 16:42:31
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback