Who are you? Why are you here?

Var in på Google statistics eftersom jag besökskurvan här på webblogg måste fått spel..begriper inte varför..helt plötsligt ökar besökarna från 2 till 8...vad har hänt? vem har hittat hit..det måste vara något misstag?

Iaf...givetvis har det inte kommit in någon statistik över dagen än så jag tittar vidare lite..ser var de kommit ifrån..noterar att taktiken med att spamma bloggar med kommentarer fungerar...sökorden är lika trista som vanligt..förutom den som sökte på "karsudden.nu" och stannade för att läsa i flera sidor..bör jag vara rädd nu?

Går vidare..tittar på länder..ser ut som det borde ungefär..har spammat någon blogg för någon i Danmark, någon i Schweiz..en missriktad läsare från Finland...ett par från Usa..sen kommer Tjeckien? Va? och inte bara en gång..58 gånger..vem är det? Jag känner ingen som är där, gör jag det? Det är ingen som lämnar kommentarer iaf..någon som försöker spamma?

Går vidare (ärligt talat Jerker, du måste kunna börja ett stycke annorlunda..lite mer fantasi har du väl?? Gör om gör rätt..)..

Alrighty, moving on (nåväl, ett annat språk iaf)...Går till Sverige..kul och se var läsarna kommer ifrån..är det norrlänningar, så jag ska skriva om skoter...skåningar, så jag ska skriva i diftonger...kanske västkustare, så det ska börja skrivas dåliga ordvitsar...kanske är det tvättäkta 08:or..då ska jag fortsätta vara mitt vanliga übercoola jag och namedroppa lite..
Visar sig att det är lite vad som helst..mest från sthlm...några västkustare..en stackare från Småland har irrat sig hit...att det finns några i Malung som läser bloggen är förståeligt..lite besviken på Härnösands besökssiffror..tror Mini får bära kvasten själv till helgen..
Kramfors har gett mig två besök..hälsa Svalan och ät en Träffen-macka för mig....
Beerbelly har satt Värmland på kartan...sen kommer något oförklarligt..
Norrtälje..40ggr..vem är det? Jag känner ingen där..är det någon som sitter på anstalten och ser fram emot då han blir utsläppt och tänker snitta mig för något jag gjort??
Borlänge ligger 4:a på topplistan..här är jag också osäker..kan inte vara Angie som är inne så ofta..
Hallstahammar femma..va?
Östersund sexa..nu börjar det bli riktigt roligt..vilka är det som kommer därifrån..inga som kommenterar iaf..de som kommenterar på min blogg kommer från Värmland eller Skanstull...vilket gör att på vardagarna kommer minst 90% av alla kommentarer från Södermalm..iofs..det betyder att jag lyckats..ön är äntligen min..

Å andra sidan har jag 8 besök från Djursholm...det verkar som om någon försöker ta reda på vad det vanliga folket tänker på och har hittat till mig...

Det här inlägget kan verka vara en enda lång vädjan om kommentarer och det ser verkligen ut så, men det var inte tanken..tanken var att fylla ut bloggen med ytterligare ett meningslöst inlägg...jag tror bestämt har lyckats...

Kommentarer
Postat av: Glimra

Hahaha, underbart. Karsudden-personen skulle jag dock känna mig enormt restriktiv mot, verkar otäckt. blir till att barrikadera dörren tror jag.

/representant för dina återstående 10% utanför Södermalm

Postat av: Jerk

mm..det gär mig lite orolig, men det kanske kan vara en blivande stalker också..det vore kul :)

2007-11-11 @ 12:43:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

VÄSTMANLAND!!! Hade du inga besök därifrån när du kollade???

Tycker att dina siffor inte riktigt stämmer med det du uppger... 2 och 8. Hur fan får du in det i den där upprapningen?
Ey ey ey??? *asg*

2007-11-11 @ 23:40:03
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Stefan

reprezzentiiiing soedarmaaaalm in da houuuuuse!!

2007-11-11 @ 23:55:39
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

Blue: Några från Västerås..hade jag, men inte särskilt många hmpf..
Stefan: Skanstull tror jag nästan är överrepresenterat i den här bloggen :)

2007-11-12 @ 00:33:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Sofia Kyhlberg

jerk, det är ju jag som irrat mig hit från småland.... Å jag är ju från malung eller nåja Öje då. :-)

karsudden. ha ha ha. Du behöver inte vara rädd. patienterna har inte tillgång till dator. det har däremot personelen. så ja jo du borde kanske vara rädd. :-) Min gamla arbetsplats. hmmm det värmer i hjärtat.

/Sofia (stephan)

2007-11-19 @ 11:40:03
Postat av: Jerk

Jaså, du har hittat hit :) Vad kul, det var länge sedan jag hörde av dig..hoppas du har det bra därnere..antar att det är som i dalarna..mest träd och sura gubbar ;)

2007-11-19 @ 12:11:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback