8 saker jag inte tänker ge någon chans..

Stefan som suger har utmanat mig..jag måste väl ta tag i det hela och fixa ihop något (även om Blingblings utmaning från september rent tekniskt borde gå före)..

1. Knark
Jag har ingen aning om knark är bajs eller inte...jag har iaf aldrig haft någon dragning till det, så det får vara helt enkelt...
2. Moderaterna
Det är något i deras människosyn som jag inte står ut med. Att de (iaf innan valet) stödde Bajens nya arena och att de har ändrat paragraf 28 ändrar inte min ståndpunkt. De är ondskan personifierad..
3. Vargen
Den är ett rovdjur. Jag tycker inte om den. Den är inte utrotningshotad, den finns i drivor i Ryssland, varför ska min skog då tvingas dö för några fjuttiga vargar? Heders åt norrmännen som tillåter jakt.
4. Homosexualitet
Visst..ibland känns det lockande (höhö dubbel chans när man går ut höhö), men jag är alldeles för fäst vid kvinnobröst för att det skulle funka..
5. Martin Ingvarsson
Det finns inte att man är så dålig utan att mena det. Det finns inget hopp för den mannen överhuvudtaget. Inte ens den vackraste flickan i världen skulle kunna få mig att flytta till Hässleholm, bara tanken på att bo i samma kommun som världens sämsta domare ger mig sura uppstötningar..
6. Svamp
Skulle du äta din lever? Nej, just det och svampen är naturens lever..alla sorters föroreningar du kan tänka dig slickar den tacksamt i sig, sen ska du äta skiten? Fast det stannar inte där, den däringa konsistensen..bara tanken på den tvingar mig att ställa en spyhink bredvid soffan..
7. Kaffe
Det räcker med att jag snusar för att få gula tänder och jag känner inte att jag behöver dricka kaffe för att låtsas vara vuxen...
8. Stavgång
Det räcker för fan med att jag kör spinning då och då..har ni sett hur fjantigt stavgång ser ut? No way José..

Nöjd nu Steffo? Det där tog nästan en timme att få ner..jag är uppenbarligen väldigt fördomsfri av mig..eller så har jag bara dålig fantasi..
Jag utmanar ingen och alla..

Kommentarer
Postat av: Little darling

roligt med "listor" elr vad man ska säga

Postat av: Glimra

Fanstastiskt trevlig beskrivning av svampar, verkligen. :) Nu blir det till att peta bort champinjonbitarna från min överblivna pizzabit...

2007-10-20 @ 00:37:23
URL: http://glimrablue.blogspot.com/
Postat av: beerbelly

Hehe jag tycker inte det låter som beskrivning av "riktig" svamp. Mer burk svamp.. men smaken är olika. Bra jobbat med listan oavsett det :)

2007-10-20 @ 00:41:13
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

LD: Tja..ibland roligt..men jag har två till att göra..
Glimra: Allt för din skull :)
BB: Tycker inte om svamp..så..har en kusin vars ex (eller de kanske fortfarande är ihop?) inte fick röra honom efter att hon varit och plockat svamp :)

2007-10-20 @ 00:45:46
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blingbling

Svampar är min drog. Alltså, jag köper dem på Hötorget. För knarka svamp är iget som lockar. Jag steker dem i smör istället.

2007-10-20 @ 13:03:01
Postat av: Nini

En hel timme?!? Herregud vad du är tolerant, jag plitade ner mina 8 på en pisskvart och höll på att skriva för många dessutom *S*

2007-10-20 @ 15:39:57
URL: http://badgirlnini.wordpress.com
Postat av: Jerk

Blingbling: Svamp? Du är en sjuk, sjuk människa...så bor du i 129:an också ;)
Nini: ah men..jag kom ju inte på något..förrän jag var klar, då poppade det upp nya saker, så jag ändrade lite..typiskt..tex så borde egentligen Martin Hansson varit med på listan, men jag tyckte att det räckte med en allsvensk domare.. :)

2007-10-21 @ 00:41:19
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Åh, djup suck. jag kommer inte få ner några 8 ingen andra chans prylar. jag är alldeles för laidback och tolerant.

2007-10-21 @ 09:31:26
URL: http://[email protected]
Postat av: Jerk

inte sucka för det..det är ju bra :)

2007-10-21 @ 14:35:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Stefan

1: Hear hear!

Jag skulle bli världens bästa knarkare! Så jävla körd om jag hade vågat testa. I´m with you on this one.

men kaffe? Att det är på listan? Ja jösses det behövs en hel värld för att göra en planet liksom

;)

2007-10-21 @ 22:52:53
URL: http://www.sugbloggen.se
Postat av: Jerk

Kaffe är ju inte gott..det är med sorg i hjärtat som jag inser att jag aldrig kommer bli en av de som sitter med en sockerbit mellan läpparna samtidigt som jag sörplar kaffe från fat...men men..är det äckligt så är det äckligt..

2007-10-21 @ 23:09:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback