Det var fredagkväll och dans i folkets park..

Det är blankt ikväll..jag borde inte göra något inlägg eftersom jag inte har något att säga...eller något som jag orkar skriva...men hade jag lyssnat till det örat så hade det aldrig blivit några inlägg..

Min mor ringde mig för andra dagen i rad...hon gafflade om samma saker som igår, vilket var samma saker som hon gafflade om förra veckan (ja, ikväll gratulerade hon mig på namnsdagen också iofs..)..visst vet jag att det inte händer så mycket däruppe, men tre samtal om samma grejer är två för mycket för min smak..

Har ikväll ätit stekt fläsk och stuvade makaroner..jag älskar verkligen det och nu har jag två matdosor till nästa vecka också..

Ser så spännande..mitt liv är...

Såg målen mellan Braga-Bajen på you tube idag...de var en grymt billig straff och alla (alla i grönvitt) verkar tydligen överens om att det var en horribel avblåsning när Traore nickade in hörnan...hörnan som hade betytt 1-0 och då hade Braga fått det riktigt tungt...ännu tyngre suck än igår kväll..

Nu ska jag porrsurfa och sen spela lite curlingspel på datorn..imorgon ska jag köpa ny gaständare till spisen..har tröttnat att bränna mig på tändstickor eller bränna av fjunen på knogarna...efter det städa och sen supa..

Kommentarer
Postat av: Mobila

Good description) Nice green colors in blog)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback