Nedräkningen har börjat...

Jag sov inte på soffan inatt!! Hm, det är väl det enda positiva från den senaste natten...återigen var jag uppe lite för länge..såg på tv lite för länge och fick inte sova ut...det hjälpte inte direkt när det förbannade larmet till bilfirman vi har i källaren drog igång..och jag sov så jävla skönt innan det..

Får väl sova ut på fredag iaf...är dags nu igen..imorgon drar jag till byn för att på fredagskvällen fortsätta till skogen...dags att jaga en helg (Nej, inte jaga Simon)...räknar inte med samma lycka igen...blir lika glad om någon annan skjuter...slipper jag ta ur älgen också..

Är lite orolig för hälsan..eeh...alltså inte så orolig, mer orolig för att det ligger en förkylning i kroppen..kul att vara ledig och sjuk..helt värdelöst..får se om innebandyn i eftermiddag rensar kroppen eller tvärtom..

Gud, vilket trist inlägg...ungefär som livet känts de senaste dagarna..håglös..trött...

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Men så härligt att komma iväg på jakt! Snart är håglösheten bortblåst och ersatt med frihet och luft. Och så får du med dig älgkött hem också, kan det bli bättre?

Postat av: Jerk

Jo, det blir nog bra..men något älgkött blir det inte för mig..jag säljer den här delen, vi har antagligen redan för mycket i frysen :)

2007-10-10 @ 21:10:32
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Cool, vad är kg priset på färsbitar?

2007-10-11 @ 21:49:06
URL: http://inteforintett.blogspot.com
Postat av: Jerk

mja..jag säljer bara hela delen..och till någon som kan hämta den direkt, men är du riktigt snäll kan jag bjuda dig någon gång ;)

2007-10-12 @ 13:57:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Nathalie

Århundradets raggningsknep! Till en tjej på miljonen i sthlm kanske. Jag saknar älgkött i frysen. Det var länge sen. Man kan säga att jag är en på miljonen. Kan du laga till det bra då.....

2007-10-12 @ 19:12:13
URL: http://inteforintett.blogspot.com
Postat av: Jerk

Nja..min dotter tycker jag lagar den bästaste maten i världen iaf..jag är ganska nöjd med min älg & paprikagryta..du är välkommen att prova den om du törs ;)

2007-10-16 @ 00:18:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback