Back to the roots..

Det var tur att jag hade en kollega bakom mig i kön på lunchen idag..när jag skulle betala fick jag panik..var fan är plånboken?? Helvete också...så fick jag en gratis lunch...eller tillfälligt gratis iaf..måste betala tillbaks det sen..

Var den var? i min Converseväska som jag hade dagen innan..nu bar jag på väskan från helvetet..så jävla tung..bara för att jag bums skulle ha datorn med mig..suck..mitt blogg-beroende gör att jag får ont i axlarna av att bära skiten..är så illa att jag funderat på att köpa någon av de där fjantiga väskorna man drar efter sig..såna som alla business-män och kvinnor har...

Istället fick jag sluta en halvtimme tidigare för att åka hem till mig och hämta plånboken...och bära den tunga väskan betydligt längre än jag hade tänkt..på Donken var det en nybörjare vid kassan..ställde mig i den kortaste kön..kände mig smart..tills jag såg att alla andra köer gick snabbare...MaaaaaaacChicken..jag hittar inte knappen?? Frågar någon..får den och colan, sen läsa igen vad det var mer som jag skulle ha..just det strips..

Marcus Birro har fört en kampanj mot SJ...eller kampanj och kampanj..han är inte direkt nöjd med dem...(orka länka)...han skulle suttit på mitt tåg till Borlänge..vi fick stanna och invänta ett mötande tåg strax före Borlänge..för vi var för tidiga!! ooh..the shocker

När jag klev av vid Malungs Folkhögskola hade jag förträngt den tunga väskan och tyckte att en promenad hem vore väl skönt...och det var skönt..klar, kall luft...den finns inte riktigt på samma sätt i Stockholm..

Imorgon är det lunch med Dalle..proviantera, vänta på att lillebror ska sluta jobbet och sen dra upp till skogen..då försvinner jag från bloggosfären för ett tag..och så jaga älg...få låtsas vara man ett tag...skönt..

Det jobbiga är att efter älgjaktsveckan måste jag jobba tre dagar innan jag får semester igen...

Kommentarer
Postat av: Angie

NorrlandsExet hörde av sig: "Jag ska på älgjakt nästa vecka.." och jag började intensivt HATA honom; and i told him I was going to hate him until he got back from the woods; och om han sköt en älg skulle jag hata honom resten av året. Same goes for you.
Hähä. Ditt lilla dödsälskande homo.

2007-09-07 @ 03:28:01
Postat av: Jerk

Hata på du..jag får försöka stå ut i lite mindre än 4 månader :)(en smiley för att reta dig lite mer)..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback