Cement-konen, the upplösning...

I fredags, på min lunch, var jag ner till cement-konen, som nu liknar mer än fallos med upplyst ollon, för att åter få reda på vad det egentligen är. Med tanke på hur den ser ut just nu skulle det kunna vara en jätteparkbänk, men det stämmer inte..

Jag träffade på ett par som verkade veta vad det handlar om. De vägrade givetvis säga något annat än i skämtsamma ordalag.
- Det är en minaret, som en turk designat..fast turken är ateist..jag vet för det är jag som designat den. Visst är den fin?
-Äh, men ge er nu. Vad är det???
- Det är en hemlighet, men jag kan säga så mycket att det kommer göra att din mobil får bättre ljud. Du får se på onsdag, då är det invigning...

Jaha...kul..och som en av mina uppmärksamma läsare,
Andréas, redan har kommenterat några inlägg ner stod det i tidningen i måndags vad det var...en mobilmast/radiobasstation
Jag vet inte vad som är värst...att jag har läsare som faktiskt läser tidningar eller det faktum att det inte alls är omöjligt att företaget jag jobbar på har komponenter i jättefallosen??
Det är verkligen right up my alley..radiobasstationer...det är till dessa vi levererar huvuddelen av vår försäljning..ja, och så givetvis de 60 kablagen till Teherans metro...

Så roligt var det alltså..och imorgon är det invigning för den som är intresserad..

Eeh, förresten..uppmärksamma? Det var bara en som uppmärksammade det hela, så..troligen är han den enda som läser morgontidningar...tur det..

Kommentarer
Postat av: glimra

Usch vad ospännande. Jag som såg fram emot bastukvällar i Kista eller kanske billig sprit därifrån... =/ Vilken besvikelse...

Postat av: Jerk

Yup, tråkigare än så blir det inte..men den har röda lampor i toppen iaf...

2007-09-05 @ 09:31:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blingbling

Det var det sista jag trodde. En jävla mast. Var du på invigningen haha?

2007-09-05 @ 22:42:17
Postat av: Jerk

Näe..men tittade ut och såg att de byggt en liten scen..och ställt ut en bajamaja :)

2007-09-06 @ 00:08:57
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: MyyZz

Jahaa... jobbar du i mina krokar ... det var som 17 ... Föresten så är det Kista Chic som har skrivit om den där mojängen en hel del.
tjing

2007-09-07 @ 12:29:40
URL: http://blogg.myyzz.nu
Postat av: Jerk

jodå..kan vara den bloggen de menade då..min är det inte så många som läser, så det borde märkts..

2007-09-07 @ 14:59:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback