Det är över nu...

Eller inte riktigt än, men imorgon är det över...
Det är dags att börja ett nytt liv, jag har funderat på det ett tag och hotellspeglarna har fått mig att inse att jag är smällfet, så nu ska jag börja ett nyttigare liv...förhoppningsvis kan det bli ett bättre liv i slutändan också, trots att jag kan se det sköna i att dö i en hjärtattack runt 50 efter att verkligen ha njutit av livet med berusande mat, vackra drycker och goda kvinnor..det får ta ett slut nu..

Tidigare har jag bara haft viktminskning som mål, vilket har fått till följd att jag bara stått ut i januari-april, sen har våren och uteserveringar tagit över...inte denna gång, nu har jag ett riktigt mål (här önskar jag att någon ytlig och vacker kvinna hade sagt att om du tränar 3 ggr i veckan i ett år så ska vi ha sex sen, men det händer aldrig..)...eller jag har  i princip två mål kanske man kan säga...

Mitt mål är att springa Midnattsloppet nästa år..det är bara en mil långt och jag kanske skulle kunna släpa mig runt det redan nu, men för att klara målet ska jag springa under en timme..det klarar jag inte med bälgen jag släpar på idag, alltså måste jag börja nu, för att hinna slimma kroppen så pass att jag kan börja löpträna till våren..
(Ironiskt nog sitter jag och snaskar tax free-vingummin när jag skriver detta..)

Jag har också för länge sedan sagt att jag ska raka av mig charmlockarna när jag åter väger under 80 kg..jag vill testa och se hur jag ser ut utan hår..det växer ändå ut på ett par månader (rena ogräset), men jag tycker tjockisar inte ser bra ut med renrakad skalle...det är ett delmål...

Hur ska jag då gå tillväga för att lyckas?
Fan vet, men intentionerna är att träna 3-5 gånger i veckan. Tidigare har jag kört spinning och innebandy, men i vintras pallade ryggen inte riktigt med spinningen och den träningen gav inte särskilt mycket verkan när jag inte kunde gå för fullt..jag måste börja styrketräna...jag är även med i nån tävling på jobbet (börjar på måndag) där man ska gå till Berlin...så fler promenader ska det också bli..
Planen so far:
Måndag: gymmet
Tisdag: slapptaskdag..
Onsdag: Innebandy med jobbet, eventuellt styrketräning efteråt
Torsdag: spinning
Fredag: sova på soffan
Lördag: ev. innefotboll i korpen, annars gym/spinning
Söndag: Innebandy i korpen (om det inte är någon match: spinning/gym)

Mathållningen ska också bli bättre, främst ska jag ha med mig matlåda så jag inte lockas till de fettstinna luncherna jag brukar äta..
Jag går ut lite löst de första veckorna, tills jag är klar med älgjakten, men imorgon kör jag innebandy iaf...

För att fira mitt nya liv hänger jag med på jobbpuben imorgon och käkar hamburgare samt dricker öl på The Dubliner...

Kommentarer
Postat av: Märtha

Hahaha exakt som jag..jag firar mitt nya liv med en burgare på McDonalds och en brakfylla på Kellys..suck vad patetiskt..

Postat av: Jerk

Det är ju det, men skönt att hitta något att fira :)

2007-09-26 @ 11:08:51
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: S

ojojoj jerker. Vad duktigt. Även om du inte orkar med det. Att ha energi nog att TRO att man ska orka är bara det värt shitloads av credd. Du sommer bli fit som en etiopier.

2007-09-26 @ 23:09:41
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

Jag hoppas det :)..har fått hårda direktiv ikväll angående den där tävlingen när man ska "gå till Berlin" :)
Det ska fan gå den här gången..jag vill bli smal igen...

2007-09-27 @ 00:08:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback