iiiih..ett fetto!!!

Jag känner mig bitterfittig just nu...Euforin jag kände när jag hastigt reste mig från kontorsstolen och skrek rätt ut efter att Eguren gjort 1-0 mot äckliga gnaget byttes senare ut mot stor sorg i hjärtat när de lyckades släppa in två mål och förlora mot råttorna från Solna...det är skit att förlora ett länsderby...

Och inte hjälpte det av att inte vara där..fy fan för att vara fast med radio...det var riktigt jävla jobbigt...varje gång ett lag kommer över mitlinjen lät det som världens målchans..

Så, varför var du inte där och stöttade Söders hjältar?? Jobbade..blev tvingad att jobba..jag har precis kommit hem..lagom för att varva ner och sedan behöva åka tillbaks till jobbet..suck..

Ännu mer suck är att jag haft en riktig fetto-dag....då jag kom till centralen för att lämna min dotter på bussen, så skulle hon ha middag..Donken givetvis..tänkte det var lika bra jag käkade något också eftersom det nog skulle bli en lång kväll..då klockan inte var mer än kvart i fem kändes det helt rätt med en McNasty...

Föga anade jag att fem minuter efter jag kommit tillbaks till kontoret, vid 18:15, så kom GKAM:en med pizza...du får också Jerker...men fan, jag har precis ätit..jag är ju mätt...en kvart senare var pizzan uppäten...

Försöker få det uppvägt av min dotters entusiasm när hon får se Hammarbytröjor eller flaggor..först i tunnel til Centralen när några tjejer som var på väg till matchen kom emot oss "Pappa, pappa det är Hammarby"..sen likadant inne på Donken...hon är helt underbar..fan, så man fortfarande får tårar i ögonen när jag tänker på henne..

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Sämsta derbyinsatsen av Bajen och av najenklacken på många år... :-(

Postat av: S

du kommer uppfostra de där flickan till ett sport- och snabbmatsmonster, d v s, till en minijerker. ;)

2007-09-04 @ 14:17:16
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

Cliff: får nog hålla med..på webbradion hördes mest gnagets fantasi-ramsa..vad nu djurgårdsjävlar hade med gårdagens match att göra..första 10 var riktigt bra, sen hände något..
S: Mja..jag försöker att hålla henne ifrån snabbmaten ganska mycket iaf..vad gäller smeknamnet minijerker så är det svårt att säga emot..hon ser precis ut som mig (stackarn), vart jag än kommer får man höra det..en lill-Jerker som springer där, den där kan du inte neka till..eller som gången innan hon var på kontoret..någon okänd som säger Det där är definitivt far och dotter :)
Hon är lika dålig förlorare som mig också :)

2007-09-04 @ 15:18:39
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback