Jag är redo att sälja min kropp..forskning eller sex? Doesn't matter..

Jag fick lön förra fredagen...varför måste jag då dra åt svångremmen redan nu? Det var rent deprimerande att gå in och kolla kontot idag...får se hur jag ska få det här att gå ihop...

Behöver ju köpa ammunition till jakten...behöver köpa mat till jakten...har iaf fixat öl till jakten...har också köpt tågbiljetten...det kan gå...undrar om avslutningsmiddagen på onsdag betalas av företaget eller inte? Slutar med att jag får dricka vatten och lukta på maten de andra äter..

Egentligen finns det pengar..men de är till Osloresan...suck och fan...jag släpper på restriktionerna en helg och sedan får jag samla tomburkar resten av månaden..när fan ska jag växa upp och lära mig ta hand om min ekonomi?

Det kanske är 33 som är den magiska åldern? Då jag växer upp, tar ansvar och går hem i tid från krogen, eftersom det är efter 12 som de mesta pengarna försvinner..på drinkar, bjuda nya vänner..bjuda söta flickor, som glatt utnyttjar min börs svängdörrar...Black Jack som ska spelas (fan vad glesbygd att betala 100 spänn för att ställa sig vid ett grönt filtbord och slänga bort pengar, samtidigt som man försöker charma dealern..)..

Det är som de här människorna som går över till vatten efter 12...vilka är de? Hur fick det den idéen? Varför säger de alltid "Om man ska ta och ge sig, det är en dag imorgon med"...kan de inte leva i nuet? Eller vad är problemet??

Jag lever alltid i framtiden...tills jag är på krogen eller någon fest, då finns det bara idag..imorgon kanske jag kvävs av mina egna spyor eller bryter ett ben...bästa att passa på och dricka medan jag kan...kanske jag får cancer på nästippen imorgon och då aldrig får  sexa mer? Alltså gör jag som Al Pacino säger i "En kvinnas doft":
-When in doubt, fuck!

Hade jag inte levt efter den devisen hade jag inte behövt betala underhåll idag..jag hade heller inte haft någon som ligger på soffan idag och säger "Du är min enda pappa, jag älskar dig"...

Jag hade iofs nog haft mindre ångest genom åren också...

Kommentarer
Postat av: Märtha

Ja åh vad svårt det där är..jag klurar också på vad som är det rätta..

Postat av: Jerk

Det rätta är att stanna på krogen till kl.5 och sedan gå Götgatan hem..ensam...eller jag hoppas det annars lever jag fel var och varannan helg ;)

2007-09-02 @ 23:59:22
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: ema

Visste väl det fanns en devis för mitt liv!

2007-09-03 @ 18:40:32
URL: http://emas.webblogg.se
Postat av: Jerk

ema: Det finns en devis för alla :)

2007-09-03 @ 21:18:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback