Känd från TV...

Lillebror har haft en jobbig vecka..i måndags sköt han 3 älgtjurar inom fem minuter..och jaktdagen var slut redan kvart över åtta..
Faster Ulla tog kort när han poserade med dödskallarna och skickade till en journalist på Falu Kuriren.

Dagen efter var han på löpsedeln, TT skrev om det...TV4:s morgonprogram ringde upp honom, Radio Dalarna, Radio Kronoberg, Gävla-Dalas regionala nyhetsprogram (ca 2.30 in i sändningen)..till och med i Hudiksvallstidningen var han med..hela onsdagen spenderades i mobiltelefon där han blev intervjuad av diverse radioprogram..även Aftonbladet (hittar ingen länk) skrev om honom...

Om det berodde på strålningen från mobilen eller om det bara var hans sedvanliga delningsfrossa som gjorde att han uteblev från delningen av köttet för tredje året i rad tvistar vi fortfarande om..några i jaktlaget tror att kändisskapet stigit honom åt huvudet och att han därför inte infann sig...

Att jag och min bror endast blev nämnda i Aftonbladet när han svarade på frågon om hur han firats av sina jaktkamrater med orden "med elaka kommentarer från mina bröder" får väl gå an..ingen anledning att bli avundsjuk på någon som skjuter så små djur..

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Men alltså? Du håller ju på att slå igenom! Må vara med lillebrors (och djurlikens) hjälp, men i alla fall. Media vill ha er :o)

Postat av: Annika

Du är tillbaka :D
Just när målkalaset var är det ju självklart att man själv inte var där, jag har iallafall skaffat biljetter till Braga men att bajen gör lika mål då som igår är väl tveksamt..
Håll ut nu så får du se att de nog blir en riktig höjdare när du äntligen kan gå igen :)

2007-09-16 @ 11:05:21
URL: http://www.TheAnnika.blogg.se
Postat av: S

åjävlar. vad kul! Ät åt mig med!

2007-09-16 @ 11:42:52
URL: http://detsofistiskamanifestet.webblogg.se
Postat av: Jerk

Vonsan: Lillebror håller på och slår igenom..han frågar mig ständigt om jag vill ha hans autograf..
Annika: yup..8 oktober är nästa match jag får se..det är väldigt långt tills dess..får hoppas HTFF eller damerna spelar något fram tills dess..
S: Att jag ska äta, du är välkommen över någon gång :)

2007-09-16 @ 12:29:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback