Semester igen..datorskugga igen..

Vilken tur att jag nästan hann ikapp på jobbet idag iaf..känns inte alls meningslöst när jag ska ha semester igen i ett par dagar..

Sen måste jag undra vad det är med mig och semestrar..förra veckan älgjakt..på måndagen ringde klockan kvart över fem på morgonen...imorgon ringer den kvart i sex...jag är fan världens morgontröttaste person, ändå envisas jag med att kliva upp mer än två timmar tidigare än normalt de dagar jag har semester..i söndags klev jag upp kvart över åtta på morgonen...varför då? Tåget gick halv sex på kvällen...jag borde antagligen skjutas..

Jag är en jävel på att packa iaf...tar en kvart sen är jag klar..imponerande..får se om det är lika imponerande imorgon när jag kommer på allt jag glömt...

Nej, förresten jag är nog inte världens morgontröttaste..Ida, hon som gick på balettakademin och hyrde ett rum av mig back in the days i Rågsved, hon var värre..eller förresten det kanske inte var så mycket morgontrötthet som ett uruselt morgonhumör..hon skrämde mig så mycket en morgon att jag såg till att hålla mig undan på mornarna efter det..

Apropå inget...Roberto Carlos är verkligen en spelare jag älskar att se...

Äh..nu ordbajsar jag bara för att få till ett inlägg innan jag drar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback