1-1

Det tog några timmar innan jag hade lugnat ner mig så pass att jag kunde sova..det kombinerat med för lite sömn de senaste dagarna gjorde att jag givetvis försov mig imorse..klev visserligen upp när klockan ringde, satt mig i soffan..såg straffen...somnade om..skönt vaknade upp av att min värsta mardröm var i tv (a hint, hästsvans, östermalmsleende och mannen som gör att min löneökning försvinner i inflationens framfart)..värsta är att han kröp in i min dröm..jag tror vi debatterade något om skattesänkningar och inflation (jag vet, till och med när jag drömmer är jag tråkig)

Det fick mig att vakna iaf..så nu sitter jag här med ryckningar i ögat och försöker smälta gårdagen..det går trögt..när man etablerat sig som kontorets retsticka får man alltid tillbaks i efterhand..idag är en sån dag..

Om några timmar är det iaf gym..sen hem och tvätta..stryka..dö..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Hehe ja du. Han har inte lite makt han. Styr inflationen... Bättre att ta ut mer skatt och ha deflation och inte ge låginkomstagare 1k mer i plånboken eller betala på statsskulden eller ge pensionärer en chans att klara sig.
Ha en bra kväll.

Postat av: Jerk

:)..var inte nog vaken för att höra vad han sa imorse, men hittills har väl inte pensionärerna fått så mycket?
Nåväl, det hemska var att han kröp in i min dröm..när någon i hästsvans är i mina drömmar ser jag helst att det är kvinnliga personer :)..gärna utrustade enligt bilden på din blogg ;)

2008-04-15 @ 14:06:50
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Åsa

Men är det inte lite småfräckt med själva företeelsen med en finansminister med hästsvans och ring i örat (Har han ring i örat? Eller fantisterar jag fram lite extra fräckhet?).

Därmed inget sagt om själva politiken... den är väl inte fräck i positiv bemärkelse alla gånger! ;-)

2008-04-15 @ 16:12:13
URL: http://vindvirvel.blogg.se
Postat av: Kocken

Krismöte i Vinkelboda

2008-04-15 @ 17:05:11
Postat av: beerbelly

Jo jag hoppas verkligen att jag slipper honom i mina drömmar. Flickorna på bilden har den platsen vikt för sig ett bra tag nu tror jag :)

2008-04-15 @ 22:57:46
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Åsa: NEJ! lika lite småfräckt som det var att Robinson-fejan med hästsvans tog sig in i riksdagen för sossarna..han har väl ring i örat den lilla buspojken..
Kocken: såg det :)
BB: hoppas också på flickorna på bilden.. :)

2008-04-16 @ 00:56:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

haha..kanske det..det borde vara ganska nära Göran, som vi alla vet är min största idol :)

2008-04-16 @ 11:41:54
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback