Det är ju själva fan också..

..jag har ju ändrat mål med min träning i år..ett viktmål fungerade inte, jag gav upp efter ett par månader utan att ha lyckats nämnvärt och sen efter en sedvanlig alkohol- och beadränkt sommar följt av älgjakt så har jag alltid varit tillbaks på ruta noll..eller ännu längre bak..

Men i år var jag smart, riktigt smart..i år skulle jag träna för något annat, något längre bort, men ändå närmare..jag skulle träna för att springa Midnattsloppet..planen var lysande, för att palla med loppet behöver jag kondis, jag behöver ut och jogga, men för att ta mig ut och jogga behöver jag först spinna och gymma så inte knäna pajar innan jag hunnit nerför trappen..så i tre månader har jag nu ägnat mig spinning, gymmet, innebandy och innefotboll..snart börjar även grussäsongen för fotbollen..


Det har givetvis knappt gett resultat..ett par kilo mindre på den voluminösa kroppen..fem centimeter smalare runt midjan (smalare? Mindre äckligt fet kanske) och lite bättre kondis..

Jag har ändå bestämt mig för att ge minst en månad till och sedan försöka börja löpträna i början av maj..då kommer dråpslaget..

Det var inte nog med att det började pratas om Midnattsloppet när Puman från Ösmo firade födelsedag..hon skulle springa, Kärrtorp skulle springa..roligt..jätteroligt..få storpisk av tjejkompisar..det vore väldigt skönt för den lilla självkänsla jag har..inte alls knäckande..inte alls..sen kommer nästa käftsmäll..."Det är några här på jobbet som tänkt springa Midnattsloppet, ni som vill vara med kan anmäla er hos mig"...men fan..jag ville göra det här i ensamhet..jag vill inte vara med i ett "go och glatt gäng som springer för att det är kul"..fan, det är allvar för mig..jag vill inte ta stryk av samtliga på kontoret som kan gå utan rullator..jag vill tyst och stilla ta mig runt Söder för att sedan i stor stil stå och skrävla vid kaffemaskinen om den härliga stämningen runt Medis och blablabla..

Nu förstörs allt..det kommer bli tävling av det hela, inte ett skönt slutmål och kanske en notabel vitkminskning..nej, det blir att spränga sig så korsband och baksida lår ryker..

Fan också..

Förresten..jag klev innanför dörrarna halv nio imorse också..två minuter senare hade jag kallat min första kollega för kärring..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Verkar som du håller i träningen bra ändå. Det är väl det viktigaste. Kanske rent av mår lite bättre av det med?
Hehe låter som en hård start på dagen.
Ha det gött!

Postat av: Jerk

Jag blir förvånad varje gång jag packar träningsväskan nu..just den här tiden brukar det dö ut..vi får se i slutet av månaden hur det gått :)
..det var väl mer skämtsamt efter att hon sagt "Nej, jag kom efter Jerker, hur sen är jag?".. :)

2008-04-02 @ 11:18:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Lillebror

Om du skulle ta och springa Stockholm maraton istället skulle ingen märka nåt, ingen skulle se dig i mängden dårar som pustar förbi :) Eller så får du träna som fan och försöka att inte komma sist!

2008-04-02 @ 11:57:48
Postat av: Jerk

Maraton? Jag är inte helt slut i huvudet..aldrig jag gör..jag tränar ju som fan, men i den här takten är jag fit for fight 2010..bättre är att de ger fan i att anmäla sig till det loppet och låter mig ha Söder ifred..

2008-04-02 @ 13:06:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Jerk

Jag kommer ihåg så väl Blingis..jag hade iofs tänkt löpträna lite innan ;)

2008-04-02 @ 21:08:38
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback