Hä känns som Norrland..

Ensam i ett kontorslandskap känns det helt plötsligt helt okej att jobba..inga telefonsamtal som stör, inga kollegor som ställer frågor...man får saker gjort..eller nästan gjort kanske, givetvis skulle jag behöva hjälp för att landa en offert, men Schweiz har stängt ner för helgen..det blir på måndag..

Och givetvis..inte hann jag med det jag föresatt mig heller..turligt nog finns det en dag till att jobba denna vecka, kanske jag hinner då..kanske..

Nu är det iaf dags att lämna in för ikväll..fundera på om jag inte ska passa på att lämna in deklarationen på vägen hem, men orkar nog inte leta efter något ställe att göra det..jag lever på den farliga sidan ett par dagar till, så får vi se om jag kommer ihåg att lämna in den i tid..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Skönt med lugn och ro. Trodde du tyckte det var sexigt med deklaration och fyllde i så du fick betala lite extra skatt ;)
Ha det gött ikväll!

Postat av: Jerk

Det är sexigt med skatt..speciellt om jag träffar någon som betalar mycket av den..då är hon rik :)
Jag betalar sjukt lite känns det som..iaf på lönen, sen har vi all annan skatt iofs..
Alltså, jag skulle lämna in deklarationen igår, men hittade inte var någonstans i förorten..de har flyttat från stället de var vid ifjol..men på fredag då ska jag..

2008-04-30 @ 21:05:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback