Jag är före min tid..

imorse när klockan ringde trodde jag det var lördag..jag blev rent av förbannad på mig själv när jag insåg att jag hade glömt att slå av alarmet..

Sen när jag klev upp och gick till soffbordet för att slå av telefonen såg jag att klockan var 6:59..hmm..det är då jag brukar kliva upp på vardagarna, varför skulle den tiden vara aktiverad på en lördag??

*Kling klong*

Det var ljudet av polletten som trillade ner..just det, det är visst fredag idag..slå på tvn, titta på nyheter, väder och sporten..svåla lite och sen iväg...

Just nu ångrar jag att polletten trillade ner..så skönt om det fortfarande varit lördag..sovit ut..bara slöat hela dagen istället för att sitta här och slita...eeh..slita med ett blogginlägg och mmeba med Bad Girl Nini..nåja..

Om fyra timmar är det helg..då ska jag steka på lite älg och eeh..ja, det är väl det..helgens planer är inte ens värda att skriva ut..köpa en halsduk i Bajenshopen och sen tvätta och städa (läs dammsuga i en kvart och sedan tröttna..)..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Allt för vanligt att man mixar dagarna .. håller med om att om det känns som lördag så borde det få vara det :)
Ha en bra fredag!

Postat av: Jerk

Fredagen blir nog bra..om ett par timmar då jag är på väg hem..nu känns det lite jobbigt..men men..någon ska vara kontorsslav på en fredagseftermiddag också :/

2008-04-04 @ 16:54:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback