Jag tar på mig skulden för min del i det här..

..det är ju tyvärr så ibland..publiken hetsar och eggar upp spelarna så det slår slint..jag är en av dem som står och skriker på läktarplats, då händer detta ibland...en intensiv match kombinerat med ungdomlig glöd och oförstånd framkallade detta:

82-åring nedslagen på pensionärsboule


MALUNG
Pensionärsboule låter som en rätt så fridfull sportvariant. Men en 82-åring i Malung blev nedslagen av en jämnårig medtävlare som, enligt uppgift, förlorat i boule och tappat humöret.

- Jag trodde då inte mina ögon. Han slog till mig så att jag for baklänges och ramlade över ett bord. De som satt där fick springa undan och jag slog i ryggen i bordet, berättar 82-åringen som blev utsatt för den dålige förloraren.

Det är ju inte ovanligt att det i stridens hetta på sportarenor, främst då det handlar om lagspel, delas ut ett och annat tjuvnyp.

Pensionärsboule har så vitt känt hittills varit förskonat från våldsinslag. Men i samband med en seriematch i Malung har det nu hänt - två tävlande i luven på varandra.

82-åringen i Malung hoppas att den våldsamme medtävlaren ska portas från fortsatt tävlande, precis som det kan ske med ''vanliga'' idrottshuliganer och sportutövare som blir våldsamma på tävlingsbanan.

- Jag fick så ont i ryggen att jag inte kunde ligga och sova på natten. Nu har jag blivit bra, men han har inte ens bett om ursäkt, säger 82-åringen.


Anders Mojanis


Kommentarer
Postat av: Lillebror

Huliganen var värmlänning, gemytligt folk eller hur? :) Det var nog mest synd om bordet som gick sönder i "upploppet". Man skulle nästan tro att Boule i Malung och hammarbys fans är samma folk... ;)

2008-04-21 @ 08:09:12
Postat av: Jerk

Aha, värmlänning..det förklarar saken :)
Mja, det där verkar vara mer som gnagarna..vi bajare röker mest på :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback