Kvinnorna faller som furor för mig..

Imorse när jag gick igenom Kista Galleria föll en kvinna ihop framför mig..jag hastade vidare och tänkte det här borde jag blogga om (känns som om de där 62% var i underkant trots allt)..jag vet inte varför hon ramlade ihop..det kan ha varit för att jag för tredje dagen i rad kom in till kontoret redan halv nio? Det kan ha varit blodtrycksfall..

Tyckte det såg ut som hon skakade innan iaf..

För att klargöra något innan alla moralpanikstanter får tuppjuck på riktigt och känner för att slänga iväg en politiskt korrekt kommentar om hur okänslig och egoistisk jag är som bara gick förbi, så var de redan två kvinnor framme vid henne innan jag passerade..två kvinnor som verkade förstå något..faktiskt så var den första där redan när hon stod och skakade..jag, med min ringa medicinska begåvning hade varit till noll hjälp, så ni behöver inte gnälla..hon såg lite skakad ut, men var vid medvetande..

Det räcker om ni applåderar det faktum att jag kom in till halv nio imorse igen..vilket torde vara det viktiga i sammanhanget..det och att ikväll är det dags för Jennie igen..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Klart värt ett blogg inlägg :-)
Ha en bra kväll med Jennie!

Postat av: Jerk

Timmen med Jennie var bra :)

2008-04-03 @ 23:37:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback