Modern konst, jag förstår inte riktigt..

Efter jag och dotra handlat på Ica och var på väg till Hemköp för ett behövligt inköp av snus och raklödder mötte vi Blingbling inne i Ringen..

Dotra hanterade sina möten med främmande människor lika bra som vanligt och gömde sig bakom mig i sin blyghet (hon hade väl kunnat slippa den egenskapen från mig iaf?)..

När vi kom hem slog hon som vanligt på Nickelodeon och jag la mig på sängen för att läsa, som vanligt..som vanligt försökte jag sen sova en stund..och som vanligt började jag med middagen försent...

Fast under tiden så hade dotra bestämt sig för att rita och efter att jag fått hjälpa henne att hitta kritorna i den låda som hon redan letat i och bestämt hävdat att de inte fanns i...efter ett tag dyker det upp en teckning till mig på sängkanten...hennes mor får en och...så säger hon "Här är en teckning till Anna, din granne.."

Så, Blingis..du har en teckning att hämta i porten öster om dig..tyvärr har hon även ärvt min talang i teckning, men man brukar ju säga att det är tanken som räknas??

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Åååh ljuvligt. Klart jag kommer och hämtar den. Barnteckningar är det bästa jag vet. Och jag behöver lite snygg konst på mina vägger :)

Postat av: Jerk

Mja, snygg konst vet jag väl inte, men du är välkommen hit :)

2008-04-26 @ 23:08:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback