Statistiskt kom jag till jobbet för tidigt..

..för om jag skulle följt trenden enligt måndag och tisdag skulle jag kommit in kl.10..en kvart tidigare idag..nu chockade jag världen genom att glida in redan halv nio..

Öppnade med att säga åt den blonda Controllern att ta in utemöblerna från balkongen igen..det är uppenbarligen hennes fel att vädret ser ut som det gör..skyll inte på mig, jag är inte ens nära att ställa i ordning min balkong..

Det är lönesamtal nästa vecka..jag förbereder mig på det värsta..det är nu jag borde dra något ess ur rockärmen..som ett nytt jobb eller en Lotto-vinst..eller något liknande..

Eftersom jag inte hunnit börja deprimera mig än så känns inte jobbet lika hopplöst som igår, men vänta till framåt lunch så är jag säkert tillbaks..vädret hjälper ju..

Igår tyckte städerskan att jag blivit smal..när jag sa att det är väl minst 10 kilo kvar innan jag kan kallas smal frågade hon om jag försöker se ut som en fotomodell...que? Då är jag 20 kilo, 15cm och en fiskblick ifrån att lyckas..

Ikväll är det sista innebandyn med jobbet för våren..nästa vecka börjar förnedringen på en grusplan ute i Vårberg..vi har klivit upp till div.5..jag förväntar mig att vi åter blir ett förlorande lag..lyckligtvis är jag iaf inte coach längre..

Jo, men hon är nog upptagen också..städerskan alltså..hon har ring på fingret iaf..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Blir väl gött att få komma ut och luftas på grusplan. Surt med städerskan. Alla borde vara lediga tycker jag :)
Ha en bra dag.

Postat av: Sohlberg

Fortsatt bra onsdag ;P

2008-04-09 @ 13:24:21
URL: http://www.rockinroll.blogg.se
Postat av: Jerk

BB: Mja, just den grusplanen ligger långt bort och är ovanligt stor (passar inte vårt lag mao), men lite kul blir det nog..precis, alla borde vara lediga..så mycket lättare (eller, nja men iaf..) :)
Sohlberg: Detsamma till dig, jag väntar på min dipp nu..den kommer snart :)

2008-04-09 @ 13:48:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: sannaa

hammarby är bäst=)

2008-04-09 @ 16:07:58
URL: http://www.sannaaek.blogg.se
Postat av: Jerk

Kan inte annat än hålla med :)

2008-04-09 @ 23:43:33
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback