Stockholm börjar bli litet, kanske dags för New York?

Det går uruselt med helgen utan att prata...på min tur runt Årstaviken lyckades jag med att träffa två stycken bekanta hemifrån..
För det första..det var första gången jag gick runt Årstaviken, det var första gången jag gick över Årstabron..fan vad högt det var..min rädsla för höjder fick sig en rejäl duvning...

När jag kommit över till andra sidan..och bara kunde se min ö över vattnet insåg jag hur lång den här jävla promenaden blev..så vilka träffade jag undrar ni intresserat (antagligen jättintresserat)..

Först ut: Mr Bassman..jag kom ner till Årstadals båtklubb och kom plötsligt på att här har jag varit förr..när jag hjälpt Basse med båten..undrar om han har den kvar? 5 sekunder senare fick jag svaret, för där kom han gåendes..några minuters samtal..Basse är från Malung...det var han som gjorde så jag blev matriale i Stockan en säsong..kul att träffas..

Funderar över slumpen att träffas så..vad är oddset för att jag ska gå på långpromenad liksom?

Då träffar jag Boogie...han är från Vansbro..lika gammal som mig...men var ett år i Usa och gick året efter mig på teknisk...vad är sannolikheten för det? Han hade sålt galleriet och konsultade nu..var ute och gick en promenad med flickvännen..

Så, min plan att inte säga något på en hel helg sprack ganska rejält..kanske, kanske jag kan lyckas om jag flyttar till New York..men det ger mig fan på att första promenaden jag tar i Central Park så kommer det stå en västerdaling där...

Nu: Div2-fotboll på Kanalen..ska bara slänga tidningarna i pappersåtervinningen först..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback