Uppdatering om snussituationen..

Jag har förstått att många är oroliga för mig, eller det vore mer rätt att skriva oroliga för om jag får i mig nog med nikotin om dagarna, så här kommer en uppdatering hur landet ligger..

Det är nu torsdag eftermiddag, i tisdags öppnade jag den sista snusdosan..jag har nästan en halv dosa kvar..jag kommer att klara detta, krisen avvärjdes genom min kloka ransonering..

I morgon är det jag som köper på mig ett nytt lager, sen kan jag koppla av..tills jag börjar nästa lön antar jag...då blir det väl samma resa igen..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad tror du om att göra en snusbudget? Nån snygg variant med dos- och prillekvationer i ett excelblad så vet du hur mycket du ska köpa för att täcka hela månaden. Men spänningen i livet försvinner ju förstås... :-)

Postat av: Jerk

Alltså, felet var ju butikens, de hade inte nog med dosor när jag handlade i slutet av mars, annars hade det vart hur lugnt som helst..nu har jag redan gjort räkningarna och det ser bättre ut kommande månad..det blir spännande och se hur jag ska fucka upp det :)

2008-04-24 @ 23:29:12
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Tur att det gick bra. Är bra jäkla tufft annars.

2008-04-25 @ 09:51:01
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Jo, jag är klart nöjd med min planering den här gången..nu hoppas jag det finns nog många dosor när jag handlar idag så jag kan koppla av till slutet av maj :)

2008-04-25 @ 11:24:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback