Vad fan gör jag här???

Klockan är halv två..visserligen klev jag in en halvtimme tidigare denna måndag jämfört med förra veckan, men den halvtimmen har gått till spillo ändå..jag kan inte koncentrera mig för fem öre...i magen känns det konstigt..tankarna irrar och jag hatar alla som inte bär grönvitt just nu..

Yup, det är hemmapremiär..så trots sen ankomst kommer jag gå tidigt...stressa hem, byta till matchkläder, köpa en grillad och en kokt korv på Läckergrillen och sen joina tåget upp till Söderstadion, där ska jag för första gången flasha mitt säsongskort och sätta mig på Sektion L, rad 13, plats 54...jag har väntat så länge på just den här dagen..

Det är mindre än 5,5 timme kvar nu..det är mindre än 3,5 timme kvar tills jag loggar ur och lämnar denna gudsförgätna förort där Bojan sitter och fikar för att äntligen komma hem igen...

Fråga är om jag kommer kunna producera något vettigt resten av dagen?

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Ha det rejält roligt!
Jag hade velat se tåget men missar tydligen det då.

Postat av: Blingbling

Hur gick det?

2008-04-07 @ 20:56:12
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Jerk

BB: jag gick i tåget..igen...om det är roligt med 90 minuters ångest (plus tilläggstid) hade jag den bästa dagen i mitt liv :)
Bling: vi vann..till slut..men rösten tog stryk :)

2008-04-07 @ 22:55:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Hehe gött.

2008-04-07 @ 23:13:03
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

jo, och precis ringde polaren hemifrån också..som har säsongskort fast han bor 35 mil från Söderstadion..vi var tvungna att diskutera matchen lite :)

2008-04-07 @ 23:41:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback