- Du är ju helt jävla värdelös!!

De senaste (två) kvällarna när jag gått och lagt mig alldeles för sent har jag inte kunnat sova, i mitt huvud har en knepig dagdröm spelats upp och jag börjar bli orolig för min hälsa..jag hoppas slippa den i fortsättningen..jag vill dagdrömma om SM-guld eller avklädda tjejer (eller både och, vilken utopi) inte det jag dagdrömmer om nu...

Vi sitter i ett konferensrum på jobbet. Det är någon sorts team building-aktivitet som ska påbörjas, jag tittar upp och längst fram står Martin "Värdelös" Hansson. Han ska föreläsa för oss om "Hur man hanterar pressade situationer" eller något liknande.
Jag ställer mig genast upp stirrar på honom med svarta ögon
- Hur fan ska du kunna föreläsa om något sånt här? Du har aldrig i ditt liv pallat för något som helst tryck. Du är så förbannat värdelös att jag gråter varje gång jag ser dig stå på gräsmattan på Söderstadion. Att palla trycket innebär inte att man har olika regler för hemmalag och bortalag, det innebär att man står över det, att man ser skillnad på en filmning och en brutal nedsparkning. Du är så dålig att om jag varit lika dålig på mitt jobb hade jag fan blivit skadeståndsskyldig, jag hade gått omkring i någon park och samlat tomburkar nu eftersom jag är total oanställningsbar.
Du blir belönad för dina mediokra insatser och får åka till kontinenten och döma landskamper. Det vore som om jag skulle sumpa 5 mångmiljonofferter samma dag och blev belönad med ett toppjobb på huvudkontoret i Schweiz. Du är en sopa, idiot och bonnjävel. Gör världen en tjänst och sluta försöka döma eller ta livet av dig, det är vilket som för min del, skriker jag åt Värdelös sen river jag sönder kompendiet där hans namn står och vänder mig till VDn.

- Jag är ledsen VD, men jag kan inte stanna och lyssna på den här nollan föreläsa om någonting som han inte har en aning om. Det vore som om jag skulle föreläsa om kärleksrelationer. Ni får fan hota med uppsägning eller vad som helst jag stannar inte en sekund till i samma rum som mannen som förstört varje fotbollsmatch han agerat i...

Det är den ena dagdrömmen..det finns en till..

Martin "Värdelös" Hansson går omkring på kontoret och blir presenterad (antingen som kund eller som en på anställningsintervju). De kommer fram till mitt skrivbord, jag stirrar på honom, de svarta ögonen kommer fram.
- Och vad gör en värdelös idiot som du här? Ska han börja här? Har ni sett honom på en fotbollsplan? Det är en inkompetent idiot som inte klarar av den enklaste sak. Kommer han hit säger jag upp mig på stående fot. Finns inte en chans att jag på något sätt skulle hjälpa honom med någonting, det skulle vara dödshjälp möjligtvis...

Är han kund blir det mer åt det här hållet:
- Kund? Den där idioten? Då får någon annan räkna fram pris, jag kommer aldrig göra ett skit för ett lortföretag som anställer en sån nolla..

Jag är lite orolig för vad det här innebär. Värdelös verkar ha påverkat mig på tok för mycket för att det ska vara hälsosamt. Det bästa vore om han och den andra Martin slutade döma så jag slapp bli påverkad psykiskt av jubelidioterna.
Nästa vecka hoppas jag på lite roligare dagdrömmar, som hur jag inreder min nya takvåning på Medis eller hur Sulan sätter ett hattrick..
Dessutom väntar jag på att shopen ska släppa "Jag såg Sulan måla-tshirten"...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Fan Jerk, det finns terapi för sånt där! ;-)

Tryck upp ett parti Sulan-shirts och kursa själv... du har ju själv kläckt affärsidén. :-)



Postat av: Cliff Hanger

He he... härligt att du ger utlopp för det som alla vi hammarbyare känner. På ett målande vis dessutom. :)

2008-08-27 @ 22:44:58
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Åsa: terapi? Det är ju därför jag går på fotboll, så jag får skrika ur mig allt skit :)

Jag är generös och delar med mig av idén..orka göra något själv?



Cliffy: Men han är ju så värdelös, jag mår alltid lite dåligt inför en match, men när jag kliver upp på läktaren och ser honom värma upp är det som ett slag i solar plexus..varje gång..Ingvarsson ger ungefär samma känslor, men just nu står Martin 2 i fokus..

2008-08-28 @ 00:28:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback