Another day in paradise...

Jag är fortfarande kvar i OS-tiderna..jag går och lägger mig sent, sent på kvällen ändå vaknar jag  vid 4-5 på morgonen, till slut somnar jag om och sen är jag snortrött när jag vaknar av alarmet..det gör att jag drar mig på soffan innan jag till slut tar mig upp på fötter och duschar, fixar frukost och stormar ut ur lägenheten..ni behöver inte vara oroliga, jag kommer inom flextiden..jag behöver bara klara det 1 dag till så har jag klarat det hela augusti..det är historiskt, frågan är om det har hänt förut?

Jaja, jag vet..jag var ledig två veckor i augusti, men ändå..alla dagar i en månad i tid..nästan så jag blir rörd om jag klarar det..

Det här med att jag kommit in halv tio mest hela veckan känns inte så betungande, motivationen för att jobba länge är inte riktigt på topp när flexsaldot är tomt, men redan nästa måndag kommer motivationen att fyllas på..ny månad och nästa fredag är jag flexledig..målet är att gå in även i oktober med fullt flexsaldo..

Det positiva är att jag nog slutar till lunch imorgon..flexsaldot tillåter det iaf, det återstår att se om inkorgen också tillåter det..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tycker faktiskt man är värd att flexa ut tidigt på fredagen när man lider av den OS-jetlagen... Själv jobbar jag till halv fem. :-(

Postat av: Jerk

Med tanke på att jag jobbade till halv elva på kvällen förra fredagen så håller jag med (chefen är dessutom ledig imorgon..han ska spela golf hela dagen).. :)

2008-08-28 @ 22:54:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Aha - det är en intelligent chef du har ser jag som inser det viktiga här i livet! Var rädd om honom. ;-)

Vad ska du förströ dig med under den lediga eftermiddagen då undrar vi läsare nyfiket...

2008-08-28 @ 23:25:00
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Han har spelat golf hela sommaren, när jag fick sitta inne på kontoret och slita häcken av mig de soliga dagarna gick han omkring och fjuttade med en klubba ;)

Jag gick förresten i samma runda som honom när han gick ner på hcp 36, fast jag höll på att spoliera det när jag sa vilken klubba jag tyckte han skulle ha och han hamnade i en bunker på sista hålet :)



Jerker ska gå på Ica och handla ingredienser till kvällens middag innan han hämtar sin dotter på Centralen (eller så kanske jag handlar ett par byxor, eller åker in till Bajenshopen och köper en t-shirt..)..spännande va?

2008-08-28 @ 23:37:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Herregud... frågade han dig vilken klubba han skulle ta?! ;-) Men eftersom du fortfarande lever så klarade han det där bunkerslaget kan man förutsätta. :-)



Åk och köp den där t-shirten nu då för guds skull efter allt tjat...

2008-08-29 @ 18:00:27
Postat av: Jerk

Näe, han frågade väl inte, det var mer jag som sa vilken klubba som gällde :) Han klarade bunkern på andra försöket, men det räckte iaf..

Blev ingen t-shirt idag, blev handla till middagen och fixa potatisklyftorna..imorgon kanske :)

2008-08-29 @ 23:39:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback