En sista gång då..

..med att leka borgmästare då  (vem försöker jag lura egentligen? Jag lär fortsätta med det i framtiden också..)..iaf..vi gör det kronologiskt sen ser vi om jag kommer fram till nutid någon gång i framtiden..

..det sista som hände innan jag drog norrut till skogen (nej, jag bytte inte glödlampa..) var att jag slösurfade snabbt igenom alla bloggar.som för att säga adjö för en vecka typ..något åt det hållet..vad ser jag om inte hon som bytt presentationsbild..nu med sin nya frisyr ler hon under luggen, hennes mörka ögon penetrerar min blick..strålande vacker givetvis (visst hade det varit roligare om hon varit jätteful och jag kunde ha sagt "hon? Vad fan tänkte jag med egentligen??") som alltid är hon det på bilden..så på tåget upp hade jag tid på mig och kom fram till tre olika teorier om varför hon bytte presentationsbild så precis efter mitt borgmästar-inlägg..

Teori 1: Hon läste mitt inlägg, hon ville visa för mig hur vacker hon är och det var en öppning för ett nytt försök..hon bytte presentationsbild en gång tidigare när hon ville visa sin skönhet för mig och få mig intresserad (det funkade även förra gången..)..

Teori 2: Hon läste mitt inlägg, hon ville visa för mig hur vacker hon är och vad jag aldrig kommer att kunna få, bara för att jävlas med mig..

Teori 3: Hon tyckte helt enkelt att hon blev vacker i sin nya frisyr och ville byta presentationsbild av den anledningen..hon har inte en aning om huruvida jag ens existerar längre..

Det finns säkert fler teorier om jag anstränger mig lite..teori 4 vore att hon har hittat en annan hon vill imponera på (den väljer jag att ignorera totalt..)..

Teori 2 tycker jag faller bort pga att det borde inte finnas något agg från hennes sida..visst var jag besviken i vintras, men jag höll mig relativt lugn (i all min deprimerande enfaldighet) med någon som helst smutskastning..det fanns ingen poäng med det helt enkelt..

Teori 1 tror jag också vi kan stryka, jag tror inte hon tittar tillbaks på det sättet..tror inte hon tänker tanken, tror i så fall att hon ändå inser att hon denna gång skulle få vara jägaren för att något skulle hända..

Då återstår teori 3...kunde varit riktigt deprimerande om det inte varit för att Bajen vann ikväll och det är OS i nästan två veckor till..men, det är bara att inse att det hon lyckats med får jag också nu lära mig, att glömma och gå vidare...

Ett helt meningslöst inlägg, men jag kom på det för en vecka sedan, så jag var tvungen att skriva det...

Och, nyss när jag gick in i köket för att hämta något så funkade inte lampan i taket..jag tror redan jag lärt mig hur man glömmer och går vidare...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Låter allvarligt det där. Hoppas det går över snart... inte nyttigt att grotta ner sig. :I

Postat av: Jerk

Näe, men glödlampan i köket fungerar igen (jag skulle byta, vred ett varv på lampan och vips så lös det) så det är bra nu :)

2008-08-12 @ 22:03:04
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Varde ljus, alltså. Som det var någon kändis som sa. ;-)

2008-08-12 @ 22:38:37
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Precis :)

2008-08-12 @ 22:51:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback