Jag kan fortfarande inte smälta det...



Det är så jävla stort att det finns inte..det är egentligen obegripligt att vi inte vinner cupen i år..kan Sulan göra mål kan allt hända...med vänstern, i krysset...fan, det är nästan så jag får en tår i ögat när jag tänker på det..igår borde varit den finaste av kvällar, nu är den solkad av några idioter, men fortfarande när jag tänker på det..det är så jävla stort att Sulan räddade en poäng åt oss..
En sak till det var hur Bajen inte var nöjda med den poängen, de ville ha mer, Erkan sprang ju fan direkt och hämtade bollen så de skulle kunna börja spela så fort som möjligt igen..

(Till årets största filmare vill jag förresten utse sopan Pavey, titta på sekvensen där Martin "Värdelös" Hansson dömer straff, vad är det för liten sork som slänger sig och filmar?? Sopa..).

Undrar om Sulan trodde det skulle ta så lång tid innan han gjorde ett mål när den här bilden togs?

När kommer T-shirten med texten "Jag såg Sulan måla"??

Kommentarer
Postat av: valp

tänkte oxå på den "gode" pavey.. rivaldoklass på den.

2008-08-27 @ 00:11:51
Postat av: Jerk

och varför filmar han egentligen? Hansson hade väl redan blåst efter att Jagne hade sparkat Poppen, vilket givetvis leder till att José får ett gult kort..Martin-logik..

Rivaldos filmande såg ju faktiskt verkligt ut första gången jag såg det, det var först när de vevade reprisen som det blev pinsamt..gissa om de jag tävlade mot i Drömelvan blev förbannade över att han inte blev avstängd då..det var min kapten och som vanligt vann jag ligan :)

Postat av: valp

vad den svenska domarkåren tänker vet nog inte ens dom.



arsenal tog ju fram en "I was there when Faxe-scored"-tröja...så vi borde få en sulan-tröja...eller ni som var där iaf :)

2008-08-27 @ 03:04:48
Postat av: Jerk

Frågan är om den svenska domarkåren tänker?

Tycker vi borde få det :) Visa upp matchbiljetten och få tröjan 50% billigare :)

2008-08-27 @ 09:52:25
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback