Sweet child o' mine...

Morgonen underlättas lite av trevligt sällskap på gröna linjen när jag släpar mig iväg till jobbet, imorse var det Blingis som stod för fägringen..av en slump tog vi samma tåg..det var inte alls så att jag stod och gömde mig utanför hennes port och sen följde efter henne ner i tunnelbanan..inte alls..

Tur att jag träffade henne, för resten av morgonen har varit sådär..om vi ska vara snälla..

Det började med att klockan ringde kl.5, eller rättare sagt jag tror att den ringde kl.5, jag vaknade först 20 över..klev upp, virade in mig i täcket, slog på tvn och la mig på soffan, där fick jag höra att det var tveksamt att Arvidsson gick vidare, sen törnade jag in..vaknade först 20 i 7, bytte kanal till 24:an och fick se handbollstjejerna vika ner sig mot ett sopigt Kina..ett Kina som i andra åtminstone lade sig och hade ont så fort de hade chansen när de var i ledning..lite furbo över det hela..för att stoppa Sveriges chanse att snabbt sätta igång spelet..hödjpunkten var när vi (jag säger fortfarande vi om Sverige) fick frikast med några sekunder kvar, alla ställer upp, Kina klumpar ihop sig och missar att Boson är helt ren, hon är så ensam att jag tycker synd om henne..när jag går på krogen har jag fler tjejer som svärmar runt mig än vad hon har..ser övriga svenskar det? Nej, inte på långa vägar, Linnea försöker med något lamt skott och vi får ett frikast till, till ingen nytta..suck på hög nivå, så jävla dåligt får det inte vara..

Sen fortsätter det, när jag ska ta blå linjen är det stopp, på skyltarna rullar det glatt förbi att det är lite förseningar på röda linjen, i övrigt inga avvikelser..det är väl sant, det är alltid stopp i trafiken när jag ska till jobbet, ingen avvikelse med andra ord..

När jag kommer in på jobbet ser jag att seglingssvenskarna visat att de klarar den mentala pressen, tappar ett säkert guld och blir trea..
Har hela jävla truppen gått till samma idrottspsykolog eller vad är det frågan om?? Vi ligger efter Tadszjikistan (typ rättstavat) i medaljligan..

Tur vi har en pingisspelare som överraskar positivt iaf..han var väl i sin första stora turnering när jag fortfarande gick i blöjor och ändå håller han..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Några fler spelare från svenska mästarna Skövde, förutom Boson, Linnéa och målvakts-Madde så hade det gått bättre för Sverige i OS-handbollen... ;-)

Jörgen äger. Nästan samma fina årgång som mig - han är född ett år för tidigt! ;-)



Postat av: Blingbling

Aha, du stalkar mig heheheh...

2008-08-21 @ 18:30:13
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Ja, och när jag glatt kommenterade Jörgens vassa pingis idag på lunchen var det någon jävla messerschmidt som påstod att "det heter bordtennis"!! En gubbe, ja det är väl klart...

;-))

2008-08-21 @ 20:17:10
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Åsa: Ärligt talat så var Linnea bedrövlig idag, det var hon som tappade bollen när det var 8 sekunder kvar, å andra sidan såg hon aldrig hur ren Boson var heller och Boson sumpade ju nästsista anfallet, Målis-Madde (som för övrigt är 08) tappade ju in sista bollen väl billigt..men ingen svenska kan få godkänt idag, förlorar man mot Kina är man för dålig..sämsta matchen i turneringen och jag tror de får pisk nästa match också..luften har gått ur dem..

I slutet av matchen hörde jag ett "neeej" från en innesäljare, då var jag mitt i bollen..hennes sändning var 2-3 sekunder före min, så jag fick gå dit..får hoppas han vinner två matcher till..



Blingbling: klart jag gör :)..ärligt så såg jag dig när du tog City, sen försökte jag skynda mig lite så jag skulle få träffa dig :)



Spader Madame: Besserwisser är inget skällsord, det är en hedersam titel.. ;)

2008-08-21 @ 21:42:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback