This town ain't big enough for the two of us..

I sportspegeln idag hade de ett reportage om "fotbollsvåldet" och det med Martin "Värdelös" Hansson..inte en gång frågade de honom om hur jävla dålig man måste vara för att hitta en straff där?

Han sitter där och säger att han aldrig ser några barn längre på läktarna..visserligen har jag ju märkt hur jävla dåligt han ser när han är på Söderstadion, men de finns där..på Östra, på familjeläktaren och i klacken (antagligen på södra också)...men om man som honom går ut i någon psykos och inte ser ett skit av värde i 90 minuter så förstår jag om han kan ha problem med att se barn där också..sen är det snarare ett pengaproblem skulle jag tror, åtminstone Bajen har ju sjukt höga biljettpriser pga planhyran som sthlms stad knullar dem i röven med..

Sen undrar jag om han verkligen ska springa omkring och fundera på något sånt? Borde inte han koncentrera sig på vad som händer på planen..vänta, nu är jag faktiskt något på spåren..anledningen till att Värdelös är så eeh värdelös är att han springer omkring och kollar på läktarna hela tiden...

Sen när reportern säger något som "de flesta som ser på fotboll vill ha bort våldet"..jamen snacka om skott i tom kasse...vem fan vill ha våld på läktarna? De som eventuellt vill det är så få att de knappt går att finna..
Ställ frågan såhär och de till folk som går på fotboll, inte några muppar som sitter hemma och kollar på sammandrag på sporten och sen kommer och vet allt..
Ställ frågorna:
Är det för mycket våld på läktarna?
Borde Martin Hansson sluta döma?

Jag är övertygad om att fler kommer svara ja på andra frågan än vad de gör på den första..det är inte så mycket våld.
Det kanske är hetsigt i klackarna, men så mycket våld är det inte..några idioter slänger in smällare mot råttornas målvakt och några hetsar lite och drar ner ett staket..frågan är om det ens kommer upp i 1 procent av de som var på läktaren som stöder det som de gjorde?

Då är det som hände utanför 100 gånger värre, men det nämns knappt istället så visar de återigen upp bilder från derbyt mellan Bajen och aporna på Söderstadion 2006..har det verkligen inte hänt fler gånger med någon sorts "läktarskandal" än två gånger på 3 säsonger så är det inget stort problem..
Då är det faktum att Värdelös inte gjort en bra match under samma tid ett betydligt större problem..

Han var ju också den tändande gnistan i måndags...det är ingen ursäkt, det är fakta..när idioten hittar en straff som inte finns så brister det hos några individer som inte lärt sig rätt och fel i sitt unga liv..återigen..det enda som kunde ha blivit något i situationen är gult kort för filmning på råttan Pavey..det var det enda regelvidriga som fanns..det och Värdelös förstås..om han lägger av kommer det genast bli lugnare på läktarna..och mitt hjärta kanske kommer hålla något år längre..

Värst var ändå i början när reportern kallar Värdelös för "en av Sveriges elit-domare"?!?!? Que? Elit-domare? Fan har vi inga som helst krav på vad som får kallas elit? Jag ställer fan lägre krav på domare än vad jag gör på Bajens spelare, men aldrig någonsin har Värdelös varit nära att nå upp till mina lågt ställda krav, aldrig!
Jag har dömt 2 fotbollsmatcher i mitt liv, jag insåg att jag var värdelös och slutade, Martin Hansson gjorde aldrig det och blev FIFA-domare..det är tydligt att jag gjorde ett fel i mitt karriärtänk där..

Och återigen så flyttas mitt fokus från Sulans underbara mål till den sämste domaren som någon gång kvitterat ut en visselpipa..Måtte fan ta Martin Hansson!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback