Vad glor du på?


så här ser en varg ut uppe i skogen..


Skogen

Semestern uppe i skogen var ganska lugn, det började med att dotra välkomnade mig när jag steg av bussen på måndagen..den slutade med att jag lämnade henne på hennes mosters bröllop på fredagen....

Under tiden genomled vi ett par dagar utan tv, något som jag tyckte betydde att jag med gott samvete kunde ligga på sofflocket och läsa tidningarna i all evighet, men som för dotra mer betydde att hon satt vid köksbordet och skanderade "tråkigttråkigttråkigt" gång på gång..jag såg det även som en chans för henne att lära sig använda fantasin för att hitta på annat att göra..min dotter var inte lika överens med mig om nyttan av det..denna hennes uttråkning slutade dock en kväll med att hon faktiskt diskade för att vi snabbare skulle börja spela barn-yatzy och lattja lite fotboll..

Vi upptäckte även ett litet djur som levde under vår trapp

Lekatt

Jag MMS:ade lillebror som gissade på Släntbjörn...dotra sa "åh, vad söt den är" jag tänkte "Undrar om det är ett skadedjur så vi måste döda det"..lite skillnad i tankar, men jag ska nog få dotra att tänka rätt..rätt tänkt hade givetvis varit "Vad söt den är, undrar om jag ska skjuta den eller fånga den i fälla"...

På onsdagen hade dock även jag tröttnat och gjorde en raid mot storebrors stuga och hämtade hem en bordsantenn så jag kunde kolla på OS..innan dess klarade jag skjutprovet på papp-Älgarna, det krävdes en serie mer än ifjol, men det var ändå ett okej resultat..

Torsdagen började med 12 grader och regn..vilken överraskning, det har ju inte varit det vädret alla tidigare dagar under veckan..det är ett hårt liv att ha semester under sådana förhållanden..eftersom jag är vrång så vägrade jag acceptera vädret och gick ändå omkring i shorts & t-shirt..det har jag iofs gjort under hela semestern förutom när jag var på skjutbanan och under bröllopet..
Vd 12-tiden dök E3 och Katarina upp för dotras "låtsas-kalas"...det innebar att hon fick presenter och tårta, men det riktiga kalaset ska komma sen eftersom hon fyllde år först på lördagen..tyvärr så låg kameran kvar i väskan hela tiden uppe i skogen, så jag kan inte återge hennes presenter på bild, men det var mycket grönt och vitt..bland annat en CD som jag bränt åt henne, sen skolset, mobilhållare, tandborste och lite kläder..
Under tiden som min mor hade sin tvåtimmarslunch (ja, de har två timmars lunch på Konsum i skogen..) passade jag på att ta en löprunda..om det berodde på bristen på smog, den enorma mängden syre i luften eller kanske allergi vet jag inte, men efter någon kilometer fick jag ont i hjärtat..obegripligt..en kort paus hos farbror som undrade om det var något fel på mig och sen kunde jag fortsätta..

På fredagen lämnade jag dotra vid mormor och morfars stuga för bröllopet och själv fick jag skjuts ner till Sälen av mors pojkvän för vidare transport med buss ner till byn...i Sälen träffade jag på i stort sett alla släktingar jag har..först in på storebrors jobb och störa honom, sen kusinens exfru på bolaget och till sist Mini, min tremänning, när jag avnjöt en lunch på uteserveringen (som givetvis var under tak..det regnade ju..)..på tåget ner igår träffade jag på ytterligare en på perrongen i Blge..vi finns överallt..

Tiden i byn spenderades mest i soffan och OS..under några korta stunder köpte jag pizza eller något annat nyttigt (på fredagen åt jag faktiskt sallad till middag..), jag var även på bröllop men det får ett eget inlägg, vädret tog jag med mig från skogen även om temperaturen steg till hisnande 15 grader..jag tog ett löppass även här...även det med resultatet ont i hjärtat och snorig näsa..så jag gissar att det var allergi..nu tänker jag inte springa mer innan lördagen, jag tvivlar på att jag klarar av loppet, men va fan..

Här i sthlm är det över 20 grader och ganska soligt..det känns ovant och jag vet inte vad jag ska göra, så jag ligger inne på soffan och kollar på OS..

Kommentarer
Postat av: Blue

Hunden liknar min förra hund väldigt mkt... Fast den där ser ut att ha vitt i sig också... det hade inte min. Bara schäferfärger fast såg ut som en mager labb med bordercollie-öron

Postat av: Åsa

Är det cykelhjulet som är släntbjörnen? Ser inget djur... ;-)

2008-08-12 @ 19:34:08
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Blue: det är ju för fan inga Schäfer-färger..det är stövar-färger begriper du väl ;)

Det är någon blandras och han är ganska lik vår första hund King..som också var någon blandning av stövare och något mer..

Åsa: Det måste vara åldern? Om du inte ser det lilla djuret med vitt på magen ;)

2008-08-12 @ 21:57:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Den där lilla svartvita?! Den är ju pytteliten... Inget fel alls på mina ögon, absolut inte p g a åldern!

2008-08-12 @ 22:36:39
Postat av: Jerk

men trodde du det skulle vara en älg under trappen eller? Klart den är liten...det är en Lekatt :)

2008-08-12 @ 22:50:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback