In just a few hours..

Fem dagar i rad har jag kommit in kl.9 till kontoret..jag är ett under av stabilitet..det skulle nog verka mer vuxet om det inte vore för att anledningen till att jag kommer upp i tid är att jag tittar på julkalendern varje morgon..

Jag slutar redan kl.14 idag..dotra kommer ner..förra gången valde hon att åka skoter istället för att spendera en helg med sin far (men jag är inte bitter)...när jag berättade för henne att hon skulle få följa med och se mig spela innebandy blev hon glad...jag tror nästan jag har gått för långt i min uppfostran..

När jag frågade hur hennes innebandyturnering gick svarade hon "Dåligt, vi vann inte"...en riktigt dålig förlorare är hon..jag älskar det..



Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha..underbart..tjuriga ungar som vill vinna & inte komma tvåa ;)

2008-12-05 @ 11:51:57
Postat av: Cliff Hanger

Men hallå... det ingår ju i bajenmentaliteten att kunna ta en torsk och skita i tabellen för att vi är bäst ändå...

Postat av: Karren

Äntligen fredag endast 10 arbetsdagar kvar innan vuxendagiset tar julledigt till den 12:e januari, hur går det får du nån julledighet? eller har inte du förtjänat det som en annan har,fniss

2008-12-05 @ 22:16:33
Postat av: Jerk

Anna: yup..tycker om det :)



Cliffy: Fast just den grejen har hon fattat..om vi sett en match där bajen förlorat säger hon just det..pappa, bajen är bäst ändå :)..tror det är värre när hon själv spelar..



Karren: till skillnad från vissa sinnesslöa individer har jag verkligen förjänat en rejäl julledighet, men tar ändå bara ledigt 5 dagar..så den 22 stämplar jag ut och återvänder den 7..då har jag 5 dagar sparade till sommaren..eller nåt sånt.

2008-12-05 @ 23:44:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback