Kaboom?

Det har inte blivit så mycket skrivet här under helgen, anledningen är givetvis dotra..jag vill inte att hon hittar hit, jag vill inte heller att hennes mor hittar hit...jag menar, det är solklart att dotra kommer nämna något om min blogg om hon får reda på den, så då kommer hennes mor av nyfikenhet komma hit och sen är den här bloggen för alltid förstörd..så jag undviker att sitta vid datorn så mycket som möjligt när dotra är här..

Därför kommer jag någon gång att döda den här bloggen och kanske starta en ny..jag skjuter på det hela tiden för att jag är för slö för att göra några ändringar, men det kommer..sen..

Vi var på Madagaskar 2 idag vid lunch..inte så mycket folk..skönt...men visst sa de något om "knullhet" eller liknande i filmen? Jag reagerade direkt, funderade på om jag hört fel, men tyckte inte det var läge att fråga dotra om det...

Jag bloggar också på curlinggrabbarnas hemsida och eftersom de spelar EM just nu blir det fler inlägg än vanligt...skrev ett tidigare idag och precis när jag bara skulle trycka på spara-knappen kom jag åt någon annan knapp och fönsterhelvetet släcktes ner..allt borta..det var dessutom ett inlägg som andades optimism..hur många såna har jag inom mig egentligen?

Nåja, jag ska dit igen nu..de vann två matcher idag, så nu ska skrivas upp alá kvällstidningsstyle..


Kommentarer
Postat av: Anna

Näää ska du lägga ner? Nu bidde jag orolig...

2008-12-07 @ 23:56:47
Postat av: Jerk

inte än..men den här bloggen måste läggas ner nån gång och så måste jag starta en mer anonym blogg, så det inte går att söka på mig och hitta den..men det dröjer nog..

Postat av: Anna

Du får säga till om du vill att jag ska sluta titta in här?

2008-12-08 @ 02:05:11
Postat av: Jerk

haha..det är lugnt..de som läser den idag är välkomna till den nya, det är mer att jag inte ska kunna hittas via google..

2008-12-08 @ 11:05:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Ok :)

Ang. tårtan..inte fasiken såg jag nån katt? Jag hade ögonen på annat.....

2008-12-08 @ 11:08:28
Postat av: Annika

Såg Madagaskar på engelska så jag vet inte men hela grejen med flodhästen kändes ju ínte helt gjord för barn sången han sjöng var ju inte en låt som 7 åringar borde sjunga. Men visst var Visselscenen hysteriskt rolig?

2008-12-08 @ 16:01:22
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Sossen

Förstår verkligen hur du tänker... kom bara ihåg att maila mig den nya bloggadressen. Jag kan inte förstöra mina rutiner helt :O)

2008-12-08 @ 17:23:10
URL: http://inrerum.blogg.se/
Postat av: Jerk

Anna: skrämmande.. ;)



Annika: visselscenen var rolig..det fanns en hel del kul, jag hade också velat sett den engelska versionen, men eftersom dotra var med fick det bli den svenska..



Sossen: Det vet du att du får..när det nu blir..det kräver ju att jag aktivt gör något.. :)

2008-12-08 @ 17:49:28
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: S

hur skulle dom kunna googla och hitta dig? Du har väl aldrig uppgett efternamn etc...? Jaja... se till att informera om du byter :)

2008-12-09 @ 09:49:10
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

jo, har ju det..för en som vill vara anonym är jag förvånansvärt öppen med allt :)

Klart du blir informerad..du är ju den enda som bjudit in mig på inflyttningsfest :)

2008-12-09 @ 18:00:53
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback