Årstaviken by the afternoon...

Det som är skönt med en timslång promenad längs Årstaviken är alla inlägg som ploppar upp i huvudet, så med det i tankarna och för att få lite frisk luft gav jag mig i eftermiddags ut för att gå..

Mycket riktigt, kommer knappt till första rödlyset på Ringvägen innan tankarna börjar ta form för ett inlägg..

Det som är oskönt med den timslånga promenaden är att jag hinner glömma bort vad det fantastiska inlägget var för något..mycket riktigt igen...när jag kommit ner till Eriksdalsbadet har jag redan glömt vad inlägget handlade om..lyckas iaf komma på det till slut igen då jag hör en röst..

-JERKER, Visst är det du?

Dalles Anna (hon var ihop med honom och i min mobil fick hon heta det..) dyker upp på promenadstigen..jag har inte träffat henne på 7-8 år..sanslöst..senast bodde hon i Malung..sedan dess har hon hunnit med både Östersund och Australien..nu är hon hemma i Sthlm igen..
Visar sig att Dalle faktiskt är i sthlm den här helgen..i globen till och med..kul..verkligen kul..en av mina bästa vänner är i stan och hör inte av sig..han är för fan bara över bron..mutter mutter..

Hon är givetvis också gravid...alla är gravida..Jag har väl berättat att i curlinglaget ska 4 av 5 bli pappor? Igår fick jag också reda på att Skinndrottningen är gravid..alla är gravida..

Så det är inte underligt att jag är singel..alla kvinnor är upptagna med att vara gravida eller så mår de psykiskt dåligt (det sista är iofs något som jag trodde skulle gynna mig, det borde det..en frisk människa skulle inte ägna ett ögonblick åt mig..)...

Kommentarer
Postat av: Glimra

Folk kläcker onekligen fram barn till höger och vänster i min bekantskapskrets också. Inte alls trevligt. Kanske kan glädja dig med att i alla fall jag inte är gravid.. Vet ett par till som inte är det men de är inte många.. Och psykiskt frisk kan jag däremot inte lova att jag är..

Postat av: Jerk

Det är väl mest festerna som blir så trista sen, då dyker plötsligt orden "det är en dag imorgon också" eller "någon ska ju ta hand om barnet imorgon bitti också"..annars får de väl kläcka bäst de vill..
Psykiskt frisk? mja.. ;)..du är nog frisk Glimra, trots att du läser här ;)

2008-02-10 @ 19:55:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Samma här .. alla (hmm i mitt fall är alla rätt få men ändå) bekanta verkar få barn eller har barn. Sen är de oanträffbara och kan inte göra något.
Trist för oss.
Ha en bra kväll.

2008-02-10 @ 21:03:42
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Cliff Hanger

Själv är jag sympatigravid. "Polaren" som jag nyss spelade biljard med tyckte att magen putade betänkligt...

Lirar du curling? Är det lika jättekul som det verkar?

2008-02-10 @ 21:30:39
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

BB: Sanningen är väl att jag inte räknade upp så många heller :)
Cliffy: Nä, jag spelar inte curling, jag är bara curlinggroupie..det är nog roligare att spela än att titta på.. :)

2008-02-10 @ 21:44:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback