Bra Jerker..jättebra..

Jag skrev i mitt förra inlägg att det var dags att ta tag i mig själv..dags att ta lite ansvar, jag antar att det var därför jag var uppe till halv två inatt? Att jag inte somnade förrän någon gång efter två..just för att visa att jag tar ansvar..

Otroligt nog lyckades jag kliva upp imorse ändå..morgon är alltså kvart över sju..skittidigt...och klev in på jobbet redan kvart i nio..hann inte mer än in innan frågorna haglade..suckade ljudligt och var redan på dåligt humör..inte innan frukosten tack..

Slår mig ner framför datorn med smörgås och varm oboy (ja? Jag behöver inte dricka kaffe för att låtsas vara vuxen..)..då kommer HR.."Men, Jerker? Vad gör du här?? så tidigt??"...är inte det mobbing? Får HR verkligen säga så? Till mig? Som är så snäll och aldrig retas?

Nåväl, på min kurs förra veckan så var ju ett inslag "Vikten av att vara positiv"..och anledningen till att klockan blev halv två inatt innan sängen lockade är att jag efter att jag tvättat klart tog tag i skiten och passade på att stryka direkt..nu slipper jag det ikväll..

Om två dagar kommer min dotter..vi ska leka kyrkråttor hela helgen..tyst unge och tig..se extra ledsen ut, vi behöver lite mer pengar till härbärget..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback